Betaalmogelijkheden

Bestellingen die worden geplaatst in onze webshop dienen altijd vooraf te worden betaald. Tijdens het bestelproces kom je vanzelf terecht bij het onderdeel 'betalen'. Hier kun je eenvoudig aangeven hoe je wenst te betalen. De betaling verloopt via MultiSafePay.

iDEAL

Betalingen via iDEAL zijn alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Indien je kiest voor deze betaalmethode kun je tijdens het bestelproces de betaling direct afhandelen bij je eigen bank. Je rekent af in je eigen vertrouwde bankomgeving zoals u dat gewend bent!


Creditcard

Wij accepteren ook creditcard betalingen. De betaling verloopt via MultiSafePay met een beveiligde verbinding. We adviseren u om zelf in de gaten te houden of de credit card betaling succesvol is, mogelijk wordt deze door onze betalingspartner geweigerd vanwege een potentieel veiligheidsrisico. Wij verzoeken u vervolgens uw bestelling met een andere betaalmethode te voltooien.


Bankoverschrijving

Betalen via bankoverschrijving behoort uiteraard ook nog steeds tot de mogelijkheden. Houd er rekening mee dat wij uw order pas kunnen beginnen te verwerken zodra de betaling bij ons zichtbaar is. De instructies voor bankoverschrijving vind je tijdens het bestel proces terug.


Bancontact

Bancontact is enkel voor Belgische klanten. Het is een betaalmethode vergelijkbaar met iDEAL. Indien u als Belgische klant bestelt is dit samen met een creditcard betaling de snelste manier.