Exped Comfort 0° Slaapzak

Voor 292,90 Van 349,95
Mail ons voor de actuele levertijd
 • Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 • Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 • Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 • Productspecificaties

  Vulling
  • Dons
  Comfort temperatuur
  • 0 tot 10°C
  Afmetingen 205/220 x 89/54 cm
  Merk
  • Exped
  Aantal personen
  • 1
  Soort product
  • Slaapzak
  Levertijd Mail ons voor de actuele levertijd

  Exped Comfort 0° Slaapzak

  Dankzij Exped Comfort 0° Slaapzak heeft u het zeker niet koud! Deze comfortabele slaapzak is gevuld met warm eendendons en isoleert daardoor erg goed. Deze slaapzak is geschikt voor gemiddelde temperaturen en is zelfs warm genoeg als het licht vriest. Deze slaapzak is geschikt voor temperaturen tot wel – 16°C. Als u het te warm krijgt, kunt u de slaapzak aan de zijkant openritsen voor extra ventilatie. U kunt er zelfs een tweepersoonsslaapzak van maken door twee slaapzakken aan elkaar te ritsen! Zijn compacte pakmaat en lichte gewicht zorgen dat deze gemakkelijk mee kunt nemen. Deze is verkrijgbaar in de maten M en L, elk met een rechtse of linkse rits. De Exped Comfort 0° Slaapzak is dus een fijne slaapzak voor de meeste kampeeravonturen!

  Exped Comfort 0° Slaapzak

  Met de Exped Comfort 0° Slaapzak is een veelzijdige en warme slaapzak. Deze slaapzak is namelijk te gebruiken voor gemiddelde temperaturen, maar ook nog als het licht vriest. Deze slaapzak is namelijk voorzien van warm eendendons. Daarmee is deze geschikt voor temperaturen tot wel – 16°C. Hierdoor kunt u in verschillende situaties heerlijk warm slapen. Elke dag van uw avontuur begint namelijk met en goede nachtrust! Als u liever een slaapzak heeft die beter bestand is tegen koude nachten, kunt u nog kijken naar de Exped Comfort -5° of Exped Comfort -10°. Mocht u het nu toch te warm krijgen, kunt u gewoon de slaapzak openritsen voor extra ventilatie. Deze slaapzak is beschikbaar in de maten M en L, elk verkrijgbaar met een linkse en een rechtse rits. U kunt zo zelfs een slaapzak met een linkse rits aan eentje met een rechtse rits koppelen door deze aan elkaar te ritsen. Zo creëert u een tweepersoonsslaapzak. Deze slaapzak is tevens gemakkelijk te vervoeren dankzij de compacte pakmaat en zijn lichte gewicht. Deze slaapzak weegt namelijk slechts 0,970/ 1,030 kg. De Exped Comfort 0° Slaapzak neemt u dus eenvoudig mee op avontuur!

  Werking slaapzak

  De Exped Comfort 0° Slaapzak is een veelzijdige mummy slaapzak die goed isoleert. Een mummy slaapzak volgt dus de vorm van uw lichaam en isoleert daardoor beter aangezien er minder ruimte over blijft voor koude plekken. Zo houdt deze uw lichaamswarmte nog beter vast. Dat maakt deze geschikt voor gemiddelde temperaturen. Het is namelijk zo dat een slaapzak zelf geen warmte afgeeft, maar uw lichaamswarmte juist vasthoudt en isoleert. Zo ontstaat er een laag van stilstaande lucht om uzelf heen die werkt als isolatie tegen de kou. Hoe "dikker" de slaapzak om je heen is, hoe minder koude plekken er in de slaapzak zijn die opgewarmd hoeven te worden. Bovendien is deze slaapzak voorzien van een warme capuchon die voorkomt dat u warmte verliest aan uw hoofd en die uw hoofd lekker warm houdt. Een dekenmodel slaapzak biedt vaak meer ruimte, maar isoleert iets minder goed. De Exped Comfort 0° Slaapzak kunt u dus lekker meenemen als u gaat kamperen.

  Kenmerken van de Exped Comfort 0° Slaapzak

  • Differentiële snit en geoptimaliseerde pasvorm aan het voeteneinde
  • Comfortabele tochtkraag
  • Ruime warme capuchon met extra brede snit
  • Aan elkaar te ritsen wanneer u 2 slaapzakken heeft (links en rechts)

  Eigenschappen Exped Comfort 0° Slaapzak M

  Gewicht 0,970 kg
  Afmetingen (l x schouder breedte/voet breedte) 205 x 89/54 cm
  Maximale lichaamslengte 180 cm
  Pakmaat 23 x 14 x 14 cm
  Materiaal buitenkant 20 D ripstop nylon, Oeko-Tex® 100 certified, PFC-free
  Materiaal binnenkant 30 D nylon, Oeko-Tex® 100 certified, no DWR, PFC-free
  Vulling Min. 700 cuin/oz, European 90/10 (EN-Standard) eendendons, RDS certified, Oeko-Tex® 100 certified
  Vulgewicht 0,420 kg
  Comfort temperatuur +6° / 0° / – 16°C

  Eigenschappen Exped Comfort 0° Slaapzak L

  Gewicht 1,030 kg
  Afmetingen (l x schouder breedte/voet breedte) 220 x 89/54 cm
  Maximale lichaamslengte 195 cm
  Pakmaat 23 x 14 x 15 cm
  Materiaal buitenkant 20 D ripstop nylon, Oeko-Tex® 100 certified, PFC-free
  Materiaal binnenkant 30 D nylon, Oeko-Tex® 100 certified, no DWR, PFC-free
  Vulling Min. 700 cuin/oz, European 90/10 (EN-Standard) eendendons, RDS certified, Oeko-Tex® 100 certified
  Vulgewicht 0,450 kg
  Comfort temperatuur +6° / 0° / – 16°C