Exped Comfort -10° Slaapzak

Voor 346,90 Van 429,95
Mail ons voor de actuele levertijd
 • Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 • Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 • Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 • Productspecificaties

  Vulling
  • Dons
  Comfort temperatuur
  • -10°C of minder
  Afmetingen 205/220 x 89/54 cm
  Merk
  • Exped
  Aantal personen
  • 1
  Soort product
  • Slaapzak
  Levertijd Mail ons voor de actuele levertijd

  Exped Comfort -10° Slaapzak

  De Exped Comfort -10° Slaapzak is een lekker warme en veelzijdige slaapzak! Doordat de slaapzak is gevuld met warm eendendons is deze extra isolerend. Deze slaapzak is te gebruiken van de lente tot de herfst. Zelfs als het vriest slaapt u nog lekker in deze slaapzak, want deze is geschikt voor temperaturen tot wel – 32°C. Mocht u het toch te warm krijgen, kunt u altijd de rits aan de zijkant openen voor extra ventilatie. Samen slapen is ook geen probleem, want u kunt er gewoon een tweepersoonsslaapzak van maken door twee van deze slaapzakken aan elkaar te ritsen. Dankzij zijn compacte pakmaat en lichte gewicht kunt u deze gemakkelijk overal mee naartoe nemen. Deze is verkrijgbaar in de maten M en L, elk met een rechtse en linkse rits. De Exped Comfort -10° Slaapzak is dus een fijne slaapzak om mee op pad te nemen als u gaat kamperen!

  Exped Comfort -10° Slaapzak

  De Exped Comfort -10° Slaapzak is een veelzijdige slaapzak die veel kan hebben. Deze slaapzak is namelijk geschikt voor de lente tot de herfst. Dankzij de warme eendendons vulling is deze namelijk ook erg geschikt voor koude temperaturen. Deze is namelijk geschikt voor temperaturen tot wel – 22°C. Dankzij de royale snit biedt deze slaapzak toch behoorlijk wat bewegingsruimte, maar isoleert deze nog steeds erg goed doordat het een mummy model is. Dit zorgt dat u deze slaapzak ook in verschillende klimaten prima kunt gebruiken. Wilt u liever een minder dikke slaapzak, dan kunt u kijken naar de Exped Comfort -5° of de de Exped Comfort 0°. Als u het dan toch te warm krijgt, kunt u de slaapzak aan de zijkant gewoon openritsen voor extra ventilatie. Deze slaapzak is beschikbaar in de maten M en L, elk verkrijgbaar met een linkse en een rechtse rits. Als u graag met z’n tweeën slaapt, kunt u twee slaapzakken koppelen om er een tweepersoonsslaapzak van te maken. Hiervoor heeft u een slaapzak met een linkse rits nodig en een slaapzak met een rechtse rits. Bovendien kunt u deze makkelijk meenemen dankzij de compacte pakmaat en het lichte gewicht van slechts 1,290/1,370 kg. De Exped Comfort -10° Slaapzak is dus de ideale slaapzak om mee te nemen als u erop uitgaat!

  Werking slaapzak

  Doordat de Exped Comfort -10° Slaapzak een mummyslaapzak is, isoleert deze extra goed. Dit model slaapzak volgt namelijk de vorm van uw lichaam waardoor er minder ruimte is voor koude plekken in de slaapzak. Dit zorgt ervoor dat de slaapzak de warmte beter vasthoudt waardoor u lekker warm blijft, de hele nacht lang. De slaapzak zelf geeft namelijk geen warmte af, maar houdt enkel uw lichaamswarmte vast door middel van isolatie. Zo ontstaat er een laag van stilstaande lucht om uzelf heen die werkt als isolatie tegen de kou. Hoe "dikker" de slaapzak om je heen is, hoe minder koude plekken er in de slaapzak zijn die opgewarmd hoeven te worden. Deze slaapzak heeft ook een warme capuchon en een comfortabele tochtkraag voor extra isolatie. Zo verliest u geen warmte bij uw hoofd en blijft uw hoofd ook lekker warm als het koud is. Een dekenmodel slaapzak biedt vaak meer ruimte, maar isoleert iets minder goed. Met de Exped Comfort -10° Slaapzak bent u dus goed voorbereid op bijna elke temperatuur!

  Kenmerken van de Exped Comfort -10° Slaapzak

  • Differentiële snit en geoptimaliseerde pasvorm aan het voeteneinde
  • Comfortabele tochtkraag
  • Ruime warme capuchon met extra brede snit
  • Aan elkaar te ritsen wanneer u 2 slaapzakken heeft (links en rechts)

  Eigenschappen Exped Comfort -10° Slaapzak M

  Gewicht 1,290 kg
  Afmetingen (l x schouder breedte/voet breedte) 205 x 89/54 cm
  Maximale lichaamslengte 180 cm
  Pakmaat 26 x 17 x 16 cm
  Materiaal buitenkant 20 D ripstop nylon, Oeko-Tex® 100 certified, PFC-free
  Materiaal binnenkant 30 D nylon, Oeko-Tex® 100 certified, no DWR, PFC-free
  Vulling Min. 700 cuin/oz, European 90/10 (EN-Standard) eendendons, RDS certified, Oeko-Tex® 100 certified
  Vulgewicht 0,750 kg
  Comfort temperatuur -5° / -10° / – 32°C

  Eigenschappen Exped Comfort -10° Slaapzak L

  Gewicht 1,370 kg
  Afmetingen (l x schouder breedte/voet breedte) 220 x 89/54 cm
  Maximale lichaamslengte 195 cm
  Pakmaat 26 x 17 x 17 cm
  Materiaal buitenkant 20 D ripstop nylon, Oeko-Tex® 100 certified, PFC-free
  Materiaal binnenkant 30 D nylon, Oeko-Tex® 100 certified, no DWR, PFC-free
  Vulling Min. 700 cuin/oz, European 90/10 (EN-Standard) eendendons, RDS certified, Oeko-Tex® 100 certified
  Vulgewicht 0,790 kg
  Comfort temperatuur -5° / -10° / – 32°C