Exped Comfort -10° Wmns Slaapzak

Voor 349,90 Van 419,95
Mail ons voor de actuele levertijd
 • Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 • Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 • Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 • Productspecificaties

  Vulling
  • Dons
  Comfort temperatuur
  • -10°C of minder
  Afmetingen 195/205 x 76/50 cm
  Merk
  • Exped
  Aantal personen
  • 1
  Soort product
  • Slaapzak
  Levertijd Mail ons voor de actuele levertijd

  Exped Trekkinglite -10° Wmns Slaapzak

  De Exped Trekkinglite -10° Wmns Slaapzak is een extra warme slaapzak voor vrouwen. Deze is gevuld met heerlijk warm eendendons waardoor deze u uitstekend beschermt tegen de kou. Daardoor is de slaapzak beschikt voor temperaturen tot wel – 27°C. Ook als het lekker stevig vriest, dan is deze slaapzak ook lekker warm. De slaapzak kan ook aan de zijkant geopend worden zodat u extra kunt ventileren wanneer het warm is. In het voet- en torsogedeelte zit zelfs wat extra dons zodat u daar extra goed beschermd bent tegen de kou. Tevens zit er aan het hoofdeinde een soort capuchon die uw hoofd lekker warm houdt. Deze slaapzak is beschikbaar in de maat M, met een linkse en een rechtse rits. Om lekker met samen te slapen, kunt u twee slaapzakken koppelen en er een tweepersoonsslaapzak van maken. De Exped Trekkinglite -10° Wmns Slaapzak is dan ook een fijne slaapzak om mee op avontuur te nemen!

  Exped Trekkinglite -10° Wmns Slaapzak

  De Exped Trekkinglite -10° Wmns Slaapzak is een vrouwenslaapzak die u lekker warm houdt tijdens koude nachten. Met de dikke vulling van eendendons met hoog vulgewicht, bent u verzekerd van een goede nachtrust die niet onderbroken wordt door koude rillingen. U hebt het in deze slaapzak namelijk altijd wel lekker warm, zelfs als het hard vriest! Deze slaapzak is namelijk geschikt voor temperaturen tot wel – 27°C. Zo bent u zelfs in extreem koud weer beschermd tegen de kou. Als u een slaapzak zoekt die minder dik gevuld en dus minder warm is, dan is de Exped Comfort -5° Wmns Slaapzak wellicht iets voor u. Er zit extra dons in het voet- en torsogedeelte zodat u daar extra goed beschermd bent tegen de kou. De slaapzak kan ook aan de zijkant geopend worden zodat u extra kunt ventileren wanneer het warm is. Deze slaapzak is beschikbaar in de maat M, met een linkse en een rechtse rits. U kunt natuurlijk ook lekker met z’n tweeën slapen als u twee van deze slaapzakken koppelt. Dit doet u door een slaapzak met een linkse rits aan een slaapzak met een rechtse rits te ritsen. Dankzij zijn lichte gewicht van slechts 1,190 kg en zijn compact pakformaat, neemt u deze makkelijker mee op avontuur. De Exped Trekkinglite -10° Wmns Slaapzak is dus lekker warm en ook nog makkelijk mee te nemen!

  Werking slaapzak

  De Exped Trekkinglite -10° Wmns Slaapzak is een vrouwenslaapzak met een mummymodel. Een mummy slaapzak is gevormd volgens de vorm van uw lichaam en laat zo weinig ruimte over voor koude plekken. Hierdoor isoleert de slaapzak ook extra goed zodat deze extra warm is. Een slaapzak geeft zelf namelijk geen warmte af, maar isoleert uw eigen lichaamswarmte. Zo wordt er een laag van stilstaande lucht om u heen gecreëerd die werkt als een isolatie tegen de kou. Hoe "dikker" de slaapzak om je heen is, hoe minder koude plekken er in de slaapzak zijn die opgewarmd hoeven te worden. Daarnaast is deze slaapzak aan het hoofdeinde voorzien van een capuchon die uw hoofd ook lekker warm houdt zodat u daar niet af zal koelen. Een dekenmodel slaapzak biedt vaak meer ruimte, maar isoleert iets minder goed. De Exped Trekkinglite -10° Wmns Slaapzak laat u niet in de kou liggen.

  Kenmerken van de Exped Comfort -5° Wmns Slaapzak

  • 10-15% meer dons in voet en torso gedeelte
  • Comfortabele tochtkraag
  • Ruime warme capuchon met extra brede snit
  • Aan elkaar te ritsen wanneer u 2 slaapzakken heeft (links en rechts)

  Eigenschappen Exped Comfort -10° Wmns Slaapzak M

  Gewicht 1,190 kg
  Afmetingen (l x schouder breedte/voet breedte) 205 x 76/50 cm
  Maximale lichaamslengte 180 cm
  Pakmaat 24 x 17 x 17 cm
  Materiaal buitenkant 20 D ripstop nylon, Oeko-Tex® 100 certified, PFC-free
  Materiaal binnenkant 30 D nylon, Oeko-Tex® 100 certified, no DWR, PFC-free
  Vulling Min. 700 cuin/oz, European 90/10 (EN-Standard) eendendons, RDS certified, Oeko-Tex® 100 certified
  Vulgewicht 0,675 kg
  Comfort temperatuur -4° / – 9° / – 27°C