Exped Comfort -5° Wmns Slaapzak

Voor 314,90 Van 389,95
Mail ons voor de actuele levertijd
 • Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 • Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 • Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 • Productspecificaties

  Vulling
  • Dons
  Comfort temperatuur
  • -5 tot 5°C
  Afmetingen 195/205 x 76/50 cm
  Merk
  • Exped
  Aantal personen
  • 1
  Soort product
  • Slaapzak
  Levertijd Mail ons voor de actuele levertijd

  Exped Comfort -5° Wmns Slaapzak

  De Exped Trekkinglite -5° Wmns Slaapzak is een lichtgewicht mummy slaapzak voor vrouwen. Deze slaapzak is gevuld met lekker warm eendendons zodat u het warm heeft tot temperaturen tot wel – 22°C. Zelfs als het wat vriest, heeft u het nog warm genoeg. De slaapzak kan ook aan de zijkant geopend worden zodat u extra kunt ventileren wanneer het warm is. Er zit extra dons in het voet- en torsogedeelte zodat u daar extra goed beschermd bent tegen de kou. De slaapzak is tevens voorzien van een soort capuchon die uw hoofd lekker warm houdt. Deze slaapzak is beschikbaar in de maat M, met een linkse en een rechtse rits. Deze kunt u ook nog koppelen om er een tweepersoonsslaapzak van te maken. De Exped Trekkinglite -5° Wmns Slaapzak houdt uw dus de hele nacht lekker warm!

  Exped Comfort-5° Wmns Slaapzak

  De Exped Trekkinglite -5° Wmns Slaapzak is speciaal gemaakt voor vrouwen. Deze slaapzak heeft een heerlijke vulling van eendendons die u lekker warm houdt. Deze slaapzak is zelfs warm als het vriest, want deze is geschikt voor temperaturen tot wel – 22°C. Zo kunt u ook de koudere nachten lekker slapen. Als u een slaapzak zoekt die echt tegen extremere koude nachten bestand is, dan is de Exped Comfort -10° Wmns Slaapzak wellicht iets voor u. Er zit extra dons in het voet- en torsogedeelte zodat u daar extra goed beschermd bent tegen de kou. De slaapzak kan ook aan de zijkant geopend worden zodat u extra kunt ventileren wanneer het warm is. Deze slaapzak is beschikbaar in de maat M, met een linkse en een rechtse rits. U kunt er zelfs een tweepersoons slaapzak van maken door een slaapzak met een linkse rits aan eentje met een rechtse rits aan elkaar te ritsen. Dan kunt u lekker met z’n tweeën slapen. Dankzij zijn lichte gewicht van slechts 0,990 kg en zijn compact pakformaat, neemt u deze makkelijker mee op avontuur. De Exped Trekkinglite -5° Wmns Slaapzak is daarom eenvoudig mee te nemen!

  Werking slaapzak

  De Exped Trekkinglite -5° Wmns Slaapzak is een mummy slaapzak die speciaal voor vrouwen is gemaakt. Een mummy slaapzak is gevormd volgens de vorm van uw lichaam en laat zo weinig ruimte over voor koude plekken. Zo isoleert deze slaapzak extra goed en is deze extra warm. Dat maakt deze slaapzak ook geschikt als het wat kouder is. Een slaapzak geeft zelf geen warmte af, maar houdt juist uw lichaamswarmte goed vast en isoleert die. De laag van stilstaande lucht die u om uzelf heen creëert, werkt als een isolatie tegen de kou. Hoe "dikker" de slaapzak om je heen is, hoe minder koude plekken er in de slaapzak zijn die opgewarmd hoeven te worden. Bovendien heeft deze slaapzak ook nog een soort capuchon aan de bovenkant die uw hoofd lekker warm zal houden. Een dekenmodel slaapzak biedt vaak meer ruimte, maar isoleert iets minder goed. De Exped Trekkinglite -5° Wmns Slaapzak is dus wat u zoekt als u lekker warm wil slapen.

  Kenmerken van de Exped Comfort -5° Wmns Slaapzak

  • 10-15% meer dons in voet en torso gedeelte
  • Comfortabele tochtkraag
  • Ruime warme capuchon met extra brede snit
  • Aan elkaar te ritsen wanneer u 2 slaapzakken heeft (links en rechts)

  Eigenschappen Exped Comfort -5° Wmns Slaapzak M

  Gewicht 0,990 kg
  Afmetingen (l x schouder breedte/voet breedte) 205 x 76/50 cm
  Maximale lichaamslengte 180 cm
  Pakmaat 23 x 14 x 14 cm
  Materiaal buitenkant 20 D ripstop nylon, Oeko-Tex® 100 certified, PFC-free
  Materiaal binnenkant 30 D nylon, Oeko-Tex® 100 certified, no DWR, PFC-free
  Vulling Min. 700 cuin/oz, European 90/10 (EN-Standard) eendendons, RDS certified, Oeko-Tex® 100 certified
  Vulgewicht 0,495 kg
  Comfort temperatuur +2° / – 4° / – 22°C