Exped Trekkinglite 0° Slaapzak

Voor 239,90 Van 299,95
Mail ons voor de actuele levertijd
 • Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 • Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 • Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 • Productspecificaties

  Vulling
  • Dons
  Comfort temperatuur
  • 0 tot 10°C
  Afmetingen 203/218 x 75/49 cm
  Merk
  • Exped
  Aantal personen
  • 1
  Soort product
  • Slaapzak
  Levertijd Mail ons voor de actuele levertijd

  Exped Trekkinglite 0° Slaapzak

  De Exped Trekkinglite 0° Slaapzak is een lichtgewicht mummy slaapzak. Deze slaapzak is gevuld met eendendons waardoor u lekker warm blijft, zelfs als de temperatuur onder het vriespunt zakt. Doordat de slaapzak zo gevuld is en een mummymodel is, isoleert deze erg goed en blijft u dus de hele nacht lekker warm. Als u het toch te warm heeft, kunt u een deel van de slaapzak gewoon openritsen voor extra ventilatie. Door de "boxed" vorm van het voeteneinde, hebben uw voeten voldoende ruimte en dus ook voldoende warmte. Daarnaast heeft deze slaapzak een soort capuchon om uw hoofd ook lekker warm te houden. Deze slaapzak is beschikbaar in de maten M en L, elk verkrijgbaar met een linkse en een rechtse rits. Deze kunt u ook nog koppelen om er een tweepersoonsslaapzak van te maken. De Exped Trekkinglite 0° Slaapzak kunt u dus overal mee naartoe nemen!

  Exped Trekkinglite 0° Slaapzak

  Met de Exped Trekkinglite 0° Slaapzak is lekker makkelijk mee te nemen. Deze slaapzak heeft namelijk een erg compacte pakmaat en is tevens erg licht van gewicht. Deze heeft namelijk een gewicht van 0,870/0,920 kg. Deze slaapzak isoleert goed dankzij de vulling van eendendons zodat u lekker warm kunt slapen, zelfs als het een beetje vriest. Deze vulling zorgt ervoor dat de slaapzak geschikt is voor temperaturen tot wel – 18°C. Hierdoor kunt u in verschillende situaties heerlijk warm slapen. Met een goede nachtrust, kunt u uw avontuur pas echt goed beginnen. Als u een slaapzak zoekt die tegen extremere koude nachten bestand is, kunt u kijken naar de Exped Trekkinglite -5° of Exped Trekkinglite -10°. Het voeteneinde heeft een "boxed" vorm waardoor uw voeten meer ruimte hebben. Zo ontstaan er geen koude plekken van de buitenlucht. Mocht u het nu toch te warm krijgen, kunt u gewoon de slaapzak openritsen voor extra ventilatie. Deze slaapzak is beschikbaar in de maten M en L, elk verkrijgbaar met een linkse en een rechtse rits. U kunt zo zelfs een slaapzak met een linkse rits aan eentje met een rechtse rits koppelen door deze aan elkaar te ritsen. Zo creëert u een tweepersoonsslaapzak. De Exped Trekkinglite 0° Slaapzak neemt u dus met gemak mee!

  Werking slaapzak

  De Exped Trekkinglite 0° Slaapzak is een mummy slaapzak die u altijd lekker warm houdt. Een mummy slaapzak volgt dus de vorm van uw lichaam en isoleert daardoor beter. Zo houdt deze uw lichaamswarmte nog beter vast. Dat maakt deze geschikt voor verschillende situaties. Een slaapzak geeft geen warmte af, maar houdt juist uw lichaamswarmte goed vast en isoleert. Op die manier bent u lekker warm gedurende de nacht. De laag van stilstaande lucht die u om uzelf heen creëert, werkt als een isolatie tegen de kou. Hoe "dikker" de slaapzak om je heen is, hoe minder koude plekken er in de slaapzak zijn die opgewarmd hoeven te worden. Doordat het een mummy model is, ontstaan er dus nog minder koude plekken. Daarnaast heeft deze slaapzak een soort capuchon die uw hoofd lekker warm houdt. Een dekenmodel slaapzak biedt vaak meer ruimte, maar isoleert iets minder goed. De Exped Trekkinglite 0° Slaapzak is dus handig om mee op pad te nemen, waar u ook heen gaat.

  Kenmerken van de Exped Trekkingite 0° Slaapzak

  • Nieuw Design
  • 3D kraag en voeteneinde
  • Ruime warme capuchon
  • Aan elkaar te ritsen wanneer u 2 slaapzakken heeft (links en rechts)

  Eigenschappen Exped Trekkinglite 0° Slaapzak M

  Gewicht 0,870 kg
  Afmetingen (l x schouder breedte/voet breedte) 203 x 75/49 cm
  Maximale lichaamslengte 180 cm
  Pakmaat 23 x 12 x 12 cm
  Materiaal buitenkant 20 D ripstop nylon, Oeko-Tex® 100 certified, PFC-free
  Materiaal binnenkant 30 D nylon, Oeko-Tex® 100 certified, no DWR, PFC-free
  Vulling Min. 700 cuin/oz, European 90/10 (EN-Standard) eendendons, RDS certified, Oeko-Tex® 100 certified
  Vulgewicht 0,390 kg
  Comfort temperatuur +3° / – 2° / – 18°C

  Eigenschappen Exped Trekkinglite 0° Slaapzak L

  Gewicht 0,920 kg
  Afmetingen (l x schouder breedte/voet breedte) 218 x 75/49 cm
  Maximale lichaamslengte 195 cm
  Pakmaat 23 x 12 x 13 cm
  Materiaal buitenkant 20 D ripstop nylon, Oeko-Tex® 100 certified, PFC-free
  Materiaal binnenkant 30 D nylon, Oeko-Tex® 100 certified, no DWR, PFC-free
  Vulling Min. 700 cuin/oz, European 90/10 (EN-Standard) eendendons, RDS certified, Oeko-Tex® 100 certified
  Vulgewicht 0,420 kg
  Comfort temperatuur +3° / – 2° / – 18°C