2 Persoons luchtbed

2 Persoons luchtbed

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Ons streven:
    levering binnen 2 werkdagen!*
  2. Gratis verzending binnen Nederland
    vanaf € 99,-
  3. Retouren is mogelijk
    binnen 14 dagen
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Slimme reizigers nemen een 2 persoons luchtbed

Als u er regelmatig met een partner op uit trekt is een 2 persoons luchtbed een verstandige keuze. Wanneer u op reis gaat maakt u altijd een afweging wat u wel en niet mee neemt. Een 2 persoons luchtbed kan ruimte en tijd besparen op een expeditie. Wanneer u met uw man of vrouw op reis gaat is het wellicht vanzelfsprekend. Een andere reispartner kan daar wellicht anders over denken. Toch is dit juist het moment waarop een 2 persoons luchtbed het verschil kan maken. U hoeft slechts 1 luchtbed en 1 tent mee te brengen. Het gewicht wat u hiermee bespaart kunt u weer besteden aan andere uitrusting, terwijl u toch kunt genieten van een heerlijke nachtrust.

De voordelen van een 2 persoons luchtbed

Jaren geleden was een 2 persoons luchtbed gewoon een groot luchtbed. U kon elke draai of beweging voelen, en dit kon nog al eens voor onrustige nachten zorgen. Tegenwoordig wordt hier zoveel mogelijk rekening mee gehouden. Scheidingswanden die zorgen dat een luchtbed niet tijdens de nacht leeg kan lopen, moderne ventielen en luchtkamers die bewegingen absorberen zijn technieken die tegenwoordig toegepast. De kwaliteit van moderne 2 persoons luchtbedden is dan ook niet te vergelijken met die van slechts een aantal jaar geleden.

Top merken

Merken als Outwell en Human Comfort produceren ook 2 persoons luchtbedden. Dit zijn topmerken als het gaat om outdoor spullen. Outwell is al jaren een grote speler op deze markt en zij hebben een groot aanbod 2 persoons luchtbedden. Kijk eens naar de eigenschappen van de luchtbedden en u krijgt een goed beeld van de technieken die worden gebruikt om slaapcomfort naar een nieuw niveau te tillen. Bestel uw 2 persoons luchtbed op onze online kampeerwinkel, en bereid u goed voor op de volgende trip, zodat u op vakantie uitgerust bent en barst van energie.