Luchtbed matrashoes

Luchtbed matrashoes

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een luchtbed hoes is een extra beschermlaagje om uw luchtbed

Human Comfort heeft een luchtbed hoes voor verschillende luchtbedden. Dit biedt wat extra bescherming voor het luchtbed waardoor deze langer mee gaat. Warmte beter vast houdt en eenvoudig schoon te maken is. Met een luchtbed hoes blijft uw luchtbed in de best mogelijke staat. Ook de verschillende hoezen zijn met verschillende doelen gemaakt. Zo is er een luchtbed hoes speciaal voor isolatie. Deze houdt de warmte van het luchtbed beter vast en weerkaatst kou van de bodem. Zo zorgt de luchtbed hoes ervoor dat u comfortabel kunt slapen op een plaats die op zichzelf wellicht te koud is voor uw luchtbed.

Comfort foam

In veel gevallen biedt een luchtbed hoes extra bescherming. Zowel qua comfort als temperatuur. Maar ook tegen vuil en viezigheid is het een handig beschermmiddel. Een luchtbed hoes is gewoon in de wasmachine te gooien, iets wat bij een luchtbed niet gaat. Met de hoes blijft het luchtbed dus schoon en is het hygiënischer dan dat u of uw gasten direct op het luchtbed gaan liggen. Het extra schuim is natuurlijk ook geen overbodige luxe. Het is een heerlijke extra laag.

  • Eenvoudig uit te wassen
  • Extra comfort door memory foam
  • Verborgen opbergvak

Samen slapen met een luchtbed hoes.

Door een luchtbed hoes te gebruiken kunt u luchtbedden eenvoudig met elkaar verbinden. Zo kunt u van twee losse luchtbedden toch één bed maken. Tegen elkaar aan kruipen is natuurlijk op vakantie net zo fijn als thuis. Met de speciale verbindingen maakt u de luchtbedden aan elkaar middels de luchtbed hoes. De hoezen beschikken over verschillende eigenschappen, afhankelijk van het model. Bekijk de functionaliteiten waar u naar op zoek bent, en maak zo een weloverwogen keuze. Een goede nachtrust is zeer belangrijk, ook op vakantie. Dit is namelijk úw tijd om uit te rusten. Overweeg ook om een slaapzak te bestellen, wij bieden uitstekende kwaliteit slaapzakken waardoor uw slaapcomfort nóg beter wordt.