1 persoons luchtbed

1 persoons luchtbed

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 persoons luchtbed of slaapmat?

Waar het 1 persoons luchtbed een aantal jaar geleden de vaste keuze was voor iedereen die op zoek was naar een mobiele slaapoplossing, heeft de slaapmat toch veel terrein afgenomen. De huidige generatie 1 persoons luchtbedden zijn dan ook zeer goed doorontwikkeld om de concurrentie aan te gaan. Luchtkanalen die betere ondersteuning bieden. Speciaal ontwikkelde ventielen voor snel vullen en legen. Ingebouwde pompen en gebruik van top materialen zijn slechts enkele ontwikkelingen. De 1 persoons luchtbedden zijn beter dan ooit, ontdek het in ons assortiment.

Van alle gemakken voorzien

Een 1 persoons luchtbed wil natuurlijk niet zeggen dat u ook alleen op reis gaat. Enkele bedden hebben biedt verschillende voordelen. Op een luchtbed voelt u elke beweging die de ander maakt. Dus zelfs als u met een partner op vakantie gaat kan het fijner zijn om te kiezen voor twee 1 persoons luchtbedden in plaats van een 2 persoons luchtbed. Er zijn tal van hoezen beschikbaar waarmee u de luchtbedden aan elkaar maakt waardoor u toch samen kunt slapen. Het luchtbed is ook ideaal om in huis te hebben wanneer u gasten heeft. Even snel opblazen en u kunt uw gasten een bed aanbieden. Uw 1 persoons luchtbed is erg handig voor feestjes waarbij gasten niet bij u uit de buurt komen. U haalt de slaapzak uit de kast en klaar is kees!

Verschillende 1 persoons luchtbedden

De verschillende modellen hebben natuurlijk allemaal andere eigenschappen. Dus kijk hier goed naar voordat u tot aanschaf over gaat. Er is een boxspring model van een 1 persoons luchtbed. Met de verstevigde hoge rand is het luchtbed stabiel en stevig. Door een zachte laag velours is het luchtbed zeer comfortabel en glijdt u er niet vanaf gedurende de nacht. Uw 1 persoons luchtbed is er klaar voor, bent u dat ook? U kunt de volgende vakantie al voorzien zijn van een heerlijk comfortabel luchtbed.