Op = Op!

Nomad Inca Slaapzak - phantom

Voor 79,00
Op voorraad
 • Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 • Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 • Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 • Productspecificaties

  Vulling
  • Synthetisch
  Comfort temperatuur
  • 0 tot 10°C
  Afmetingen 210 x 80/50 cm
  Merk
  • Nomad
  Aantal personen
  • 1
  Soort product
  • Slaapzak

  Nomad Inca Slaapzak - phantom

  De Nomad Inca Slaapzak is de ideale reispartner. Afhankelijk van uw bestemming of het seizoen dat u weggaat, heeft u de Inca 900, Inca 1200 of de Inca 1900 nodig. Zo is de Inca 1900 geschikt voor gebruik in 3 seizoenen (Herfst, Winter, Lente), de Inca 1200 voor gebruik in 2 seizoenen (Herst, lente) en de Inca 900 voor gebruik in de zomer. De gehele Inca serie is voorzien van een syntetishce vulling en het polyester dat is gebruikt aan de buitentijk is voorzien van een water en vuil afstotende coating. Dat is extra fijn als u bijvoorbeeld een trektocht wil maken door de natuur. Deze slaapzak is een mummy model, wat wil zeggen dat er een capuchon aan zit die helemaal rondom het hoofd gaat. Zo is uw hoofd altijd goed beschermd tegen de kou en door aan het koordje te trekken, kunt u de slaapzak daar nog extra isoleren. Aan de binnenkant is de slaapzak ook voorzien van een Dry Touch waardoor u minder snel zweet en dus lekker fris wakker wordt. In een Nomad Inca Slaapzak wordt u dus altijd fris en uitgerust wakker als u erop uit gaat!

  Nomad Inca Slaapzak - phantom

  Nomad Inca 900 Slaapzak

  Voor de warmere nachten is de Nomad Inca 900 Slaapzak de perfecte slaapzak om mee te nemen! Deze slaapzak is voldoende geisoleerd, maar vooral geschikt voor de warmere nachten. De capuchon houdt ook uw hoofd warm, dus u kunt nog steeds comfortabel slapen als het wat kouder is. Om de warmte nog beter vast te houden, kunt u natuurlijk altijd het koordje van de capuchon extra aantrekken. Deze mummy slaapzak is EN-getest en heeft een vulling van 3D-Polarshield van 2x120 gram per vierkante meter die de temperatuur de hele nacht stabiel houdt. De Dry Touch binnenstof zorgt ervoor dat u toch niet zo snel zweet en dus lekker fris wakker wordt. De slaapzak heeft een lengte van 210 cm, wat betekent dat mensen met een maximale lengte van 190 cm, comfortabel kunnen slapen in deze slaapzak. Zo ligt uw hoofd nog in de capuchon en kunt u, zoals in elke mummy slaapzak, uw hoofd daarmee ook heerlijk warm houden. Deze slaapzak mag tevens gewooon in de wasmachine worden gewassen. Extra handig is de bijgeleverde compressiezak waarin u de slaapzak op kan bergen tot een compact pakketje. Bovendien is dit compacte pakket lekker licht van gewicht, dus heel makkelijk mee te nemen. De Nomad Inca 900 Slaapzak is dus perfect voor onderweg, bijvoorbeeld op een lange trektocht door de natuur.

  Eigenschappen van de Nomad Inca 900 Slaapzak

  Gewicht 900 gram
  Afmetingen 210 x 80/50 cm
  Maximale lichaamslengte 190 cm
  Pakmaat ca. ∅26 x 20 cm
  Materiaal buitenkant Ripstop polyester
  Materiaal binnenkant Geborsteld polyester
  Vulling 3D-Polarshield (2x120 g/m2)
  Comfort temperatuur Vrouw: 9°C Man: 4°C
  Gebruikersdoel Comfortable 2-Seizoens Mummy slaapzak

  Nomad Inca 1200 Slaapzak

  Ook voor koude nachten onder de sterren is de Nomad Inca 1200 Slaapzak een goede reisgenoot! Deze slaapzak houdt u zelfs lekker warm wanneer de temperatuur daalt tot rond het vriespunt dankzij de twee lagen. Mocht dat toch niet voldoen, kunt u altijd nog het koordje van de capuchon aantrekken zodat u de warmte nog beter vasthoudt in de slaapzak. Deze mummy slaapzak is EN-getest. Dankzij de vulling van 3D-Polarshield van 2x120 gram per vierkante meter blijft jouw temperatuur de gehele nacht stabiel. Toch zweet u niet zo snel in deze slaapzak dankzij de Dry Touch binnenstof. Dat is natuurlijk wel zo fijn als u wakker wordt in de ochtend. In deze slaapzak kunt u comfortabel slapen als u niet groter bent dan 1,90 m aangezien de lengte van de slaapzak 2,10 m is. Zo ligt uw hoofd nog in de capuchon en kunt u, zoals in elke mummy slaapzak, uw hoofd daarmee ook heerlijk warm houden. Deze slaapzak mag tevens gewooon in de wasmachine worden gewassen. Bovendien neemt u deze makkelijk mee doordat u de slaapzak in de bijgeleverde compressie opbergzak kunt doen. Dan heeft u een lekker compact en tevens licht pakketje van slechts 1200 gram om mee te nemen. De Nomad Inca 1200 Slaapzak is dus de ideale slaapzak als u vaak koude nachten moet doorstaan of gewoon een koukleum bent.

  Eigenschappen van de Nomad Inca 1200 Slaapzak

  Gewicht 1200 gram
  Afmetingen 210 x 80/50 cm
  Maximale lichaamslengte 190 cm
  Pakmaat ca. ∅26 x 33 cm
  Materiaal buitenkant Ripstop polyester
  Materiaal binnenkant Geborsteld polyester
  Vulling 3D-Polarshield (2x120 g/m2)
  Comfort temperatuur Vrouw: 6°C Man: 1°C
  Gebruikersdoel Comfortable 2-Seizoens Mummy slaapzak

  Nomad Inca 1900 Slaapzak

  De Nomad Inca 1900 Slaapzak is heerlijk om zelfs bij koude temperaturen onder het vriespunt in weg te dommelen. De speciale Dry Touch binnenstof is lekker zacht en voert vocht snel af. De slaapzak is EN-getest en daarom dus geschikt voor extreme temperaturen tot wel -19 graden. Dan heeft u het dus zeker niet snel koud, ook de echte koukleumen onder ons niet! De comfort temperatuur voor heren ligt bij een minimumtemperatuur van -3°C, voor dames ligt deze temperatuur op 3°C. Deze 3 seizoenen slaapzak is opgevuld met het door Nomad ontwikkelde 3D-Polarshield. Dit hoogwaardige materiaal zorgt niet alleen voor een warme omhulling, maar is ook heerlijk zacht. Bovendien is het 3D-Polarshield vuil afstotend, dus wordt deze ook niet zo snel vies. Dat scheelt weer een wasje in de wasmachine, want deze slaapzak mag gewoon in de wasmachine worden gewassen. Tot slot zorgt deze exclusieve technologie ervoor dat de warme Inca 1900 mummy slaapzak licht van gewicht is en compact in te pakken. U neemt de slaapzak eenvoudig mee in de bijgeleverde compressie opbergzak. De Nomad Inca 1900 Slaapzak houdt dus zelfs de ergste koukleumen onder ons lekker warm!

  Eigenschappen van de Nomad Inca 1900 Slaapzak

  Gewicht 1900 gram
  Afmetingen 210 x 80/50 cm
  Maximale lichaamslengte 190 cm
  Pakmaat ca. ∅29 x 35 cm
  Materiaal buitenkant Ripstop polyester
  Materiaal binnenkant Geborsteld polyester
  Vulling 3D-Polarshield (2x200 g/m2)
  Comfort temperatuur Vrouw: 3°C Man: -3°C
  Gebruikersdoel Comfortable 3-Seizoens Mummy slaapzak