Nekkussens

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een nekkussen is de ideale ondersteunende reispartner

Breng een nekkussen of u nu reist met het vliegtuig, de auto of gaat backpacken. Het kan soms knap lastig zijn om in slaap te vallen aan boord van een vliegtuig of in de auto. Omdat u toch verticaal zit heeft u verder geen ondersteuning voor uw nek. Een nekkussen kan de daarmee gepaarde nekklachten voorkomen. We hebben nekkussens in verschillende soorten, opblaasbaar of met memoryfoam.

Geen nekklachten op vakantie

Het indommelen is het meest vervelende van zittend slapen. De klap die je nek krijgt op het moment dat de spieren verslappen is alles behalve aangenaam. Dit kan er zelfs voor zorgen dat u de vakantie continue last van uw nek heeft. Een nekkussen is klein en compact en kan overal mee naartoe genomen worden. Dit alleen is al reden genoeg om altijd een nekkussen mee te nemen op reis. Voor backpackers kan het ook uitkomst bieden. Een lange busrit kan gebruikt worden om even tot rust te komen en te ontspannen. Pak het nekkussen erbij en droom zacht over alle bestemmingen die nog op de planning staan.

  • Lichtgewicht
  • Eenvoudig op te bergen
  • Opblaasbaar of memoryfoam

Simpel maar effectief

De bovenstaande eigenschappen maken het nekkussen zo onmisbaar. Zelfs wanneer u het enkel voor de heen- en terugreis zou gebruiken, kan dit een wereld van verschil maken in hoe u op uw bestemming arriveert. Nekklachten kunnen resulteren in hoofdpijn, een stijve nek en rugklachten. Allemaal dingen waar u zich niet mee wil bezigen op een vakantie die ontspanning moet bieden, of waar u juist activiteiten onderneemt. Het nekkussen is daarom ook vast onderdeel van onze uitrusting als we op pad gaan. Sommige modellen komen met een beschermende hoes die u eenvoudig af kunt nemen om deze te wassen. Zo is het nekkussen weer brandschoon voor de volgende trip. Voorbereid op reis? Kijk dan ook eens in ons slaapzakken, slaapmatten en luchtbedden assortiment!