1 persoons slaapmat

1 persoons slaapmat

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-36 van 42

1 - 36 van 42

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 2. Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 3. Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 4. Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 5. Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 6. Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 7. Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 8. Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 9. Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 10. Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 11. Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 12. Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 13. Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 14. Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 15. Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 16. Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 17. Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 18. Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-36 van 42

1 - 36 van 42

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De 1- persoons slaapmat 

Bij het kopen van een slaapmat komt er veel op je af. Moet je een schuimmat kopen? Een luchtmat? Welke dikte moet ik hebben om comfortabel te kunnen slapen en welke slaapmat kan ik gepersoonsslaapmats? U wilt op uw vakantie natuurlijk goed slapen, dit zorgt voor extra energie en u brengt toch elke nacht door op uw slaapmat, daarom is het goed om een goede slaapmat te kopen en hierin de juiste afweging te maken. We hebben daarom voor u wat belangrijke zaken op een rijtje gezet. 

De self inflatable slaapmat 

De naam zegt het eigenlijk al, een slaapmat die zichzelf opblaast zodra u hem uitrolt en opendraait. Deze self inflatable slaapmat is er in veel verschillende diktes en afwerkingen, vormen en gewicht. Hierdoor kan u goed kijken wat het best past bij u wensen en reizen. De self inflatable matten slapen in het algemeen comfortabel, isoleren goed, duurzaam en natuurlijk makkelijk in gebruik! Er zijn veel verschillende met ook verschillende prijs klassen. 

Lichtgewicht slaapmatten 

Lichtgewicht slaapmatten zijn slaapmatten van schuim, zelf opblazend en ook een soort luchtbed. Door de combinatie van materialen zijn ze zoals de naam al zegt van lichtgewicht! De lichtgewicht slaapzakken wegen vaak maar een paar honderd gram, blinken uit in het comfort en zij van klein pakmaakt waardoor je de slaapmat gemakkelijk kan meenemen opbergen. De lichtgewicht slaapmatten zijn daarom ook een van de populairste slaapmatten onder de slaapmatten. 

Waar op letten bij het kopen van een slaapmat? 

Bij het kopen van een slaapmat zijn er veel afwegingen: de prijs, de maat, comfort, gemak en isolatiewaarde. 

 

 

 • De dikte van de slaapmat 

 

Het eerste punt waar u een keuze in moet maken is de dikte van de slaapmat. Begin voor goed comfort altijd bij een dikte van 5 centimeter. Heeft u meer ruimte voor uw slaapmat? Dan kan u ook kiezen voor een dikkere makt van 7,5 of 10 centimeter. 

 

 

 • De vorm 

 

Verder is het ook belangrijk om goed te kijken naar welke vorm u kies van de slaapmat. Een mummy vorm is bijvoorbeeld lichter in gewicht, maar kan u makkelijk vanaf rollen. De rechthoekige slaapmaten zijn in dat opzichte comfortabeler. 

 

 

 • Breedte van de slaapmat 

 

De breedte van de slaapmat is afhankelijk van wat u zelf graag wil maar ook wat past in de slaapcabine. Sommige slaapmatten zullen wellicht wat smal aanvoelen en kan u daarom kiezen voor grotere breedte. 

 

 

 • Zwaarte van de slaapmat 

 

Wanneer u met de auto reist naar de camping maakt het gewicht van een slaapmat wellicht minder uit, dit is natuurlijk anders wanneer u bijvoorbeeld op fietsvakantie graat. Daarom moet u  goed nadenken over hoe u zult reizen en wat voor gewicht daarbij het best past.

 

 

 • Isolatie van de slaapmat 

 

De isolatie waarde van een slaapmat wordt aangegeven met een R waarde, een R waarde van 3 geeft aan de slaapmat te gebruiken is tot ongeveer het vriespunt. 

1 - persoons slaapmat kopen

Zoals u wellicht heeft gelezen zijn er ontzettend veel mogelijkheden en afwegingen bij het kopen van een slaapmat. De 1-persoons slaapmatten bij Slaapzakken.nl hebben verschillende lengtes, breedtes, diktes en van verschillende merken. Bekijk ons gehele assortiment en kijk wat het best bij u past! Wil u ook andere slaapmatjes bekijken? Of 2 - persoons slaapmatten? Kijk dan gerust verder op onze website.