Onze keuze

Exped MegaMat Duo 10 Slaapmat

Vanaf 252,90 Normale prijs 299,95
LW+ verwacht eind november
 • Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 • Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 • Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 • Productspecificaties

  Afmetingen 183/197 x 104/132 cm
  Dikte 10 cm
  Aantal personen
  • 2
  Doeleinde
  • Basecamp
  Merk
  • Exped
  Soort product
  • Slaapmat
  Levertijd LW+ verwacht eind november

  Exped MegaMat 10 Duo

  De Exped MegaMat Duo 10 Slaapmat is een comfortabele slaapmat voor 2 personen. Deze mat heeft namelijk een vulling van PU Foam en een dikte van 10 cm waardoor u niet alleen erg comfortabel ligt, maar ook goed beschermd bent tegen de kou die vanuit de grond komt. Dat foam zorgt er namelijk voor dat de mat extra isoleert en dus een hoge R-waarde heeft. Dat betekent dat deze mat geschikt is voor temperaturen tot wel -40°C. Daarnaast vormt het foam zich naar uw lichaam waardoor u de bewegingen van uw partner niet zo veel voelt. Het boxmodel van de slaapmat geeft u pas echt het gevoel dat u gewoon op een matras slaapt. Ook al weegt de mat wat meer, u krijgt er ook comfort en isolatie voor terug. Echter is deze slaapmat daarom ook meer geschikt voor base camp kamperen. De mat is zelfopblaasbaar, dus u hoeft deze niet zelf op te pompen. Deze vult zichzelf uit automatisch met lucht en als u wilt kunt nog een beetje bijpompen met het bijgeleverde handpompje. Met de Exped MegaMat Duo 10 Slaapmat kun u ook samen heerlijk slapen!

  Exped MegaMat Duo 10 Slaapmat

  De Exped MegaMat Duo 10 Slaapmat is ideaal als u graag samen slaapt, maar wel een goede nachtrust wil. Dankzij het PU Foam dat in de mat zit, voelt u de bewegingen van uw partner namelijk niet zo veel. Deze slaapmat is niet alleen Mega comfortabel, maar ook Mega goed geïsoleerd! Dit komt door de hoogwaardige materialen en vulling waar de mat van is gemaakt. Deze slaapmat is tevens een boxmodel verticale randen die zorgen voor enorm veel slaapcomfort ten opzichte van schuin aflopende zijkanten. Als u het liefste toch alleen gaat kamperen of als u juist ook wel eens alleen gaat kamperen is het net zo makkelijk om een MegaMat 10 te kopen en deze indien nodig te koppelen aan een tweede als u samen wilt slapen. Doordat deze slaapmat te veel weegt voor backpackvakanties, maar wel vrij compact op te vouwen is, is deze vooral geschikt voor base camp kamperen. Deze weegt namelijk 3,340 kg (M) of 4,630 kg (LW+). Het gewicht hangt er dus vanaf of u gaat voor een M of een LW. Dat zijn de twee maten waarin deze mat verkrijgbaar is Deze mat is groen van kleur, maar de mat is ook verkrijgbaar in het Ruby Red. De Exped MegaMat Duo 10 Slaapmat biedt u dus een uitstekende nachtrust, ook als uw partner veel beweegt gedurende de nacht!

  Materiaal

  De Exped MegaMat Duo 10 Slaapmat is gemaakt van hoogwaardige materialen waardoor deze kwaliteit verzekerd. De slaapmat is aan de onderkant gemaakt van TPU gelamineerd polyester en aan de bovenkant van Tricot nylon dat lekker zacht ligt. Door het gebruik van 3D technieken in de mat en de hoogte van de mat, heeft deze een vlak oppervlak waardoor u uiterst comfortabel kunt slapen. De vulling van PU Foam met luchtbanen zorgt ervoor dat deze mat zowel erg comfortabel ligt als goed isoleert. Het 16kg/m2 PU Foam zorgt er in combinatie met de dikte voor dat de mat een R-waarde heeft van 8.1 en daarmee geschikt is voor temperaturen tot -40°C. Doordat de mat zelfopblaasbaar is heeft u een (hand)pomp heeft u helemaal niet meer nodig. Echter kunt u er altijd voor kiezen om nog een beetje lucht erbij te pompen met de Mini pomp die erbij wordt geleverd. Het is echter af te raden om de mat bij te blazen met uw mond aangezien het vocht in uw adem het foam kan beschadigen. Het ventiel waar de lucht uitloopt is zelfs extra groot zodat u nog sneller de lucht eruit kunt persen om terug naar huis te gaan. De Exped MegaMat Duo 10 Slaapmat zorgt voor een comfortabele nachtrust voor u allebei!

  Kenmerken van de Exped MegaMat Duo 10 Slaapmat

  • 5 Jaar garantie
  • Zelf opblaasbaar
  • 3D-Technieken
  • Luxe tweepersoons slaapmat
  • Biedt een warme slaapplaats tot -40°C
  • Verkgrijgbaar in de maten M en LW+
  • Geleverd inclusief opbergzak, Mini Pomp, reparatieset en een handleiding

  Eigenschappen Exped MegaMat 10 M

  Gewicht 3,340 kg
  Afmetingen (l x b x d) 183 x 104 x 10 cm
  Pakmaat (l x b x h) 56 x Ø 28 cm
  Materiaal bovenkant 50 D Tricot Nylon, TPU gelamineerd, hydrolyse bestendig, Oekotex-100 gecertificeerd, PVC-vrij
  Materiaal onderkant 75 D Polyester, TPU gelamineerd, hydrolyse bestendig, Oekotex-100 gecertificeerd, PVC-vrij
  Vulling 16 kg/m3 open cel PU schuim, Oekotex-100 gecertificeerd
  Comfort temperatuur Tot -40°C
  R-waarde 8.1

  Eigenschappen Exped MegaMat 10 LW+

  Gewicht 4,630 kg
  Afmetingen (l x b x d) 197 x 132 x 10 cm
  Pakmaat (l x b x h) 70 x Ø 30 cm
  Materiaal bovenkant 50 D Tricot Nylon, TPU gelamineerd, hydrolyse bestendig, Oekotex-100 gecertificeerd, PVC-vrij
  Materiaal onderkant 75 D Nylon, TPU gelamineerd, hydrolyse bestendig, Oekotex-100 gecertificeerd, PVC-vrij
  Vulling 16 kg/m3 open cel PU schuim, Oekotex-100 gecertificeerd
  Comfort temperatuur Tot -40°C
  R-waarde 8.1
  Vaak samen gekocht: