Matrashoezen

Matrashoezen

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verbeter comfort en hygiëne met een slaapmat hoes

Een slaapmat hoes biedt verschillende voordelen. Vaak is het te gebruiken als een extra toplaag voor een slaapmatje. Dit maakt het dikker en comfortabeler. De slaapmat hoes is ook eenvoudiger schoon te maken dan het matje zelf. In veel gevallen kunt u de hoes gewoon in de wasmachine doen. Dit maakt de combinatie eenvoudig schoon te maken, en te houden. Het enige nadeel is dat u met een slaapmat hoes extra gewicht mee neemt, iets om te overwegen wanneer u een backpacker bent.

Traagschuim voor extra comfort.

De slaapmat hoes is uitgerust met traagschuim. Dit maakt uw huidige slaapmat extra comfortabel door de extra laag. De hoezen worden gemaakt voor bepaalde afmetingen slaapmat. De formaten staan bij de verschillende modellen aangegeven. De slaapmat hoes is een heerlijke manier om uw slaapmat schoon te houden op vakantie. Wanneer u thuis komt, gooit u eenvoudig de slaapmat hoes in de wasmachine, en het is zo weer klaar om te gebruiken tijdens de volgende trip. De slaapmat hoes is in veel gevallen uitgerust met bijvoorbeeld een extra opbergvak voor waardevolle spullen. De eigenschappen van de slaapmat hoes verschillen per merk, kijk dus goed naar de afmetingen en functionaliteiten waar u naar op zoek bent.

Heerlijk voor thuis

Slaapmatten zijn een geweldig alternatief voor wanneer u gasten heeft, of zelf bij iemand te gast bent. Een overnachting is een fluitje van een cent. De slaapmat blaast zichzelf in bijna alle gevallen op, het enige wat rest is de slaapmat in de hoes doen, en u of uw gasten genieten van een heerlijk comfortabele nachtrust. Naderhand gooit u de slaapmat hoes in de wasmachine en het is klaar voor de volgende keer. De toch al comfortabele slaapmatten zijn helemaal compleet met een extra hoes. Bestel die van u vandaag nog en vergeet niet ook in ons slaapzakken assortiment te kijken!