BaseCamp Slaapmat

BaseCamp Slaapmat

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Thermarest Basecamp slaapmat

De Basecamp slaapmat van Therm-a-rest is er één uit een serie van twee. De Basecamp en de Basecamp AF. De normale slaapmat is een zelf opblaasbaar matje met een schuimvulling. De Basecamp AF slaapmat is uitgerust met de AirFrame constructie van Therm-a-rest. Dit zorgt er voor dat de Basecamp slaapmat extra ondersteuning biedt, terwijl het nog steeds in een klein pakketje op te bergen is. U neemt deze gemakkelijk mee op reis, zo heeft u altijd een comfortabele slaapplek binnen handbereik.

De Basecamp AF en de Basecamp slaapmat

Beide slaapmatten zijn voorzien van moderne technieken die slaapcomfort, duurzaamheid en opslag ten goede komen. De Basecamp slaapmat is uitvoerig getest, en de terugkoppeling is niets dan positief. Of u nu op een flinke trip gaat, of een matje nodig heeft omdat u wat logees te gast heeft, de Basecamp slaapmat is helemaal in zijn element. Wellicht houdt u er van om dicht bij huis in de natuur te ontspannen. Neem de Basecamp slaapmat mee, en u heeft altijd een plekje bij u om heerlijk uit te rusten.

  • Neemt minimale ruimte in beslag
  • Zelf opblaasbaar
  • Duurzame materialen
  • Dikke slaapmat met ondersteunend schuim

Ultra lichtgewicht

Met een gewicht van net iets meer dan een kilo zult u bijna vergeten dat u de Basecamp slaapmat heeft meegebracht. Ondanks dit lichte gewicht is de Basecamp slaapmat ontzettend sterk door gebruik van premium materialen zoals u van Therm-a-rest gewend bent. Of u nu kiest voor de Basecamp AF of de Basecamp slaapmat, u heeft een reispartner die er voor u is wanneer u hem nodig hebt. De slaapmat blaast zichzelf op, dus u hoeft geen energie te steken in uitrusten. Draai het ventiel open, wacht een momentje, draai het ventiel weer dicht en u kunt beginnen met ontspannen. Buiten de deur overnachten was nog nooit zo makkelijk en comfortabel. Shop ook de beste slaapzakken in ons assortiment voor nog meer comfort tijdens uw kampeernacht.