Exped Synmat HL Duo Winter M Slaapmat

Voor 252,90 Normale prijs 299,95
Niet op voorraad
 • Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 • Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 • Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 • Productspecificaties

  Afmetingen 183 x 105 cm
  Dikte 7 cm
  Doeleinde
  • Expeditie
  • Trekking
  Merk
  • Exped
  Soort product
  • Slaapmat

  Exped Synmat HL Duo Winter M Slaapmat

  Met de Exped Synmat HL Duo Winter M Slaapmat liggen u en uw partner altijd lekker warm. Deze slaapmat isoleert namelijk extra goed dankzij het hoge vulgewicht van de microvezel vulling. Bovendien ligt u daardoor ook erg comfortabel. Dankzij de GripSkin coating op de bovenkant glijdt u ook niet zomaar van de mat af. De slaapmat is tevens eenvoudig mee te nemen dankzij zijn compacte pakmaat en lage gewicht van slechts 1,05 kg. Doordat de slaapmat twee gescheiden luchtkamers heeft, voelt u de bewegingen van uw partner niet zo veel gedurende de nacht. Bij de slaapmat zit standaard een pomp (schnozzel pompzak), opbergzak, reparatie set & handleiding inbegrepen. Daarom neemt u dus gewoon de Exped Synmat HL Duo Winter M Slaapmat mee!

  Exped Synmat HL Duo Winter M Slaapmat

  De Exped Synmat HL Duo Winter M Slaapmat is een tweepersoons slaapmat met een licht gewicht. Deze mat heeft namelijk een gewicht van slechts 1,05 kg en is op te vouwen tot een erg compact pakketje zodat u deze makkelijk mee kunt nemen. Dat maakt deze slaapmat uitstekend geschikt voor backpack vakanties. Dankzij de twee afzonderlijke luchtkamers met elk een eigen ventiel, heeft u niet zo veel last van de bewegingen van uw partner. Daarnaast is het een zekerheid dat u een luchtkamer over heeft wanneer de andere lek is. U pompt deze slaapmat gemakkelijk op dankzij de bijgeleverde Schnozzel pumpbag. Dit kan binnen 2 minuten en de pomp zelf is ook erg compact op te bergen. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen bent u verzekerd van kwaliteit, zachtheid en compactheid met de Exped Synmat HL Duo Winter M Slaapmat.

  Materiaal

  De Exped Synmat HL Duo Winter M Slaapmat is vervaardigd uit uitstekende materialen waardoor kwaliteit kan worden gewaarborgd. De boven- en onderkant zijn gemaakt van TPU gelamineerd Polyester. Op de bovenkant van de slaapmat is tevens een GripSkin coating aangebracht die ervoor zorgt dat u niet zo snel van de slaapmat afglijdt. Op de grond slapen is natuurlijk niet fijn. Aan de binnenkant is de Exped slaapmat voorzien van 200 g/m² Texpedloft microvezel. Hierdoor is de slaapmat goed geïsoleerd en slaapt deze extra comfortabel. Dankzij het hoge vulgewicht beschermt deze slaapmat u goed tegen de kou die vanuit de grond komt. Tevens maakt dit de slaapmat warmer, comfortabeler, stabieler en wat dikker. De slaapmat is daardoor geschikt voor koude temperaturen tot -20°C. De twee Flatvalves aansluitingen voor inflatie en deflatie zijn door het platte design erg goed beschermd en zijn daarom ook erg duurzaam. De Exped Synmat HL Duo Winter M Slaapmat laat u en uw partner niet in de kou liggen!

  Kenmerken van de Exped Synmat Duo HL Winter M Slaapmat

  • 5 Jaar garantie
  • Lichtgewicht
  • Microfiber vulling
  • Bied een warme slaapplaats tot -20°C
  • Leverbaar in M en LW
  • Geleverd inclusief opbergzak, Schnozzel Pumpbag UL, reparatieset en een handleiding

  Maatvoering van de Exped slaapmatten

  Eigenschappen

  Gewicht 1,05 kg
  Afmetingen (l x b x d) 183 x 105 x 7 cm
  Pakmaat (l x b x h) 27 x Ø 16 cm
  Materiaal bovenkant 20 D geborsteld polyester, TPU gelamineerd, Oekotex-100 gecertificeerd, PVC-vrij
  Materiaal onderkant 20 D TPU gelamineerd Polyester Oekotex-100 gecertificeerd, PVC-vrij
  Vulling 200 g/m² Texpedloft microvezel, Bluesign gecertificeerd
  Comfort temperatuur Tot -20°C
  R-waarde 5.2