Human Comfort Slaapmat

Human Comfort Slaapmat

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Human Comfort slaapmat: net zo comfortabel als thuis

De Human Comfort slaapmat biedt bijna het zelfde slaapcomfort als een regulier bed. Het verschil is dat dit tot een reisformaat pakket op te bergen is. Natuurlijk zijn er verschillende modellen die allemaal wisselende functionaliteiten hebben. Zo is de één dun en licht om zo draagbaar mogelijk te zijn voor backpackers en bergbeklimmers. De ander is puur gericht op comfort, en is eigenlijk gericht op gebruik in camper of caravan. Hier tussen zitten natuurlijk nog tal van andere Human Comfort slaapmatten. Zoals modellen die speciaal geïsoleerd zijn voor gebruik in koude gebieden.

Formaten van de Human Comfort slaapmat

Hoe groter en zwaarder een slaapmat is, hoe lastiger het is om deze mee op reis te nemen. Tot zover niets geks. Maar met de komst van moderne, vaak synthetische materialen, kan een hoop gewicht bespaard worden. Dit terwijl de isolerende eigenschappen van moderne Human Comfort slaapmatten alleen maar beter worden. U kunt wel stellen dat de Human Comfort slaapmat tot de top behoort. Van de dunne eenvoudige matjes tot een Human Comfort slaapmat voor twee personen.

  • 2.6 tot 5 cm
  • 5 tot 7.5 cm
  • 7.6 cm en dikker

Eigenschappen van de Human Comfort slaapmat

De Human Comfort slaapmat heeft verschillende eigenschappen die per model verschillen. Zo zullen slaapmatten die gemaakt zijn voor warme klimaten beter ventileren, waar een Human Comfort slaapmat voor koud klimaat beter zal isoleren. De matten zijn voorzien van een metalen anti-breek ventiel, wat het gemakkelijk maakt om de slaapmat op te blazen of leeg te laten lopen. Met de matrashoes kunt u eenvoudig twee slaapmatten aan elkaar verbinden, en de transporttas zorgt dat u het altijd netjes en schoon op kunt bergen en mee kunt nemen. Zo staat het altijd klaar voor de volgende reis. Goed voorbereid op reis? Bestel dan ook een van onze slaapzakken!