Outwell Slaapmat

Outwell Slaapmat

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 2. Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 3. Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De comfortabele Outwell slaapmat modellen

Met de Outwell slaapmat bewijst het welbekende merk maar weer eens waarom ze de overweging waard zijn. Outwell biedt verschillende productlijnen aan. Allen hebben een eigen toepassing, en beschikken over de daartoe behorende technieken. Er is bijvoorbeeld een Outwell slaapmat voor ieder seizoen of klimaat. Kijk hier goed naar voordat u tot aanschaf over gaat. Wellicht is de slaapmat die u op het oog heeft wel veel te isolerend voor de droge Spaanse zon, of isoleert het niet genoeg wanneer u de fjorden van Noorwegen gaat trotseren.

De verschillende Outwell slaapmat modellen

Zoals hierboven aangegeven zijn er verschillende modellen Outwell slaapmat. De een richt zich op comfort, de ander is zo ontworpen dat het een zo handelbaar mogelijk pakketje is voor bijvoorbeeld backpackers. Er zijn modellen Outwell slaapmat die u liever niet meebrengt op vakantie tenzij u een camper of caravan heeft. Deze modellen zijn eerder vervanging van het matras van deze vakantieverblijven dan dat het een praktisch te verpakken slaapmatje is. De mogelijkheden van de Outwell slaapmat zijn bijna eindeloos. Van een eenvoudig kinder slaapmatje, tot een slaapmat die ontwikkeld is om serieuze expedities te ondernemen.

 • Deepsleep
 • Dreamcatcher
 • Cubitura
 • Cimelia
 • Nirvana
 • Dreamboat

Klaar voor vertrek?

De voorbereidingen van de vakantie zijn gedaan of lopen op zijn einde. U bent er achter gekomen dat de luchtbedden van vorig jaar het nu toch echt hebben begeven. Niet getreurd, door de snelle levering kunt u deze vakantie nog genieten van uw Outwell slaapmat. Alle spullen die u bij ons besteld worden bij u thuisbezorgd, dus u heeft er verder geen omkijken meer naar. U kunt meteen de voordelen van de Outwell slaapmat ontdekken en genieten van al zijn comfort. Komt u net terug van vakantie en bent u er achter gekomen dat het toch echt tijd wordt voor een nieuwe slaapoplossing? Dan is de Outwell slaapmat de oplossing voor u, kies voor extra comfort ook de juiste slaapzak uit!