Polydaun Slaapmat

Polydaun Slaapmat

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Zoekt u een Polydaun slaapmat?

De Polydaun slaapmat is een ideaal alternatief voor een luchtbed. Deze slaapmatten zijn gevuld met schuim wat betere ondersteuning biedt dan enkel lucht. Zo slaapt u overal zeer comfortabel wanneer u de Polydaun slaapmat mee neemt op reis. Door het ventiel is de Polydaun slaapmat eenvoudig te vullen en leeg te laten lopen. Een goede nachtrust is in een handomdraai voorbereid waardoor u meer tijd heeft voor alle leuke activiteiten die u gepland heeft voor deze vakantie.

Slaapmatten van een gerenommeerd merk.

Polydaun is welbekend als fabrikant van dekbedden, kussens en andere slaapoplossingen. Ook voor outdoor activiteiten beschikken zij over een fantastische collectie. De Polydaun slaapmat is daar een onderdeel van. Daarnaast zijn nog de slaapzakken beschikbaar. Maak uw collectie compleet met deze uitrusting. Uw Polydaun slaapmat is een praktische oplossing. U heeft uw bed altijd bij u, waardoor u de gehele vakantie uitgerust aan kunt. Zo kunt u iedere dag fris beginnen, en bent u fit genoeg om elke activiteit te ondernemen. Het kleine formaat maakt de Polydaun slaapmat zeer praktisch. Ideaal voor backbackers of eenieder die op auto vakantie gaat.

  • Outdoor oplossing van een fantastisch merk
  • Voldoende comfort en ondersteuning op vakantie
  • Snel bed voor logees, of wanneer u bij iemand te gast bent

Neem uw Polydaun slaapmat mee op vakantie

Heeft u nog een oud luchtbed, dan kan het tijd worden om over te stappen op de slaapmat. Deze bieden betere ondersteuning, en zijn dus beter voor uw lichaam. Verschillende diktes Polydaun slaapmat zijn beschikbaar. Zo weet u zeker dat u op vakantie de juiste ondersteuning heeft in afwezigheid van uw bed. Bij vertrek draait u het ventiel los en de Polydaun slaapmat loopt vanzelf leeg. Rol het op en een klein handzaam pakketje blijft over. Dit is binnen de kortste keren opgeborgen zodat u snel uw reis kunt vervolgen.