Thermarest Slaapmat

Thermarest Slaapmat

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Thermarest slaapmat staat gelijk aan kwaliteit

Een soortgelijk product als de Thermarest slaapmat is lastig te vinden Therm-a-rest is een merk wat zich onderscheid als het gaat om de eigenschappen van slaapoplossingen. Zowel de slaapzak als Thermarest slaapmat zijn uitgebreid ontwikkeld en getest. Dit ziet u ook terug bij de verschillende producten. Een uitgebreide beschrijving geeft u een totaaloverzicht van de verschillende eigenschappen per slaapmat. Zo weet u zeker dat u een goed geïnformeerde keuze maakt, en de juiste Thermarest slaapmat selecteert voor de reis die u gaat maken.

Het belang van de juiste eigenschappen

Wanneer u een Thermarest slaapmat uitzoekt, zijn de eigenschappen van de slaapmat het belangrijkste onderdeel. Inventariseer waar u regelmatig op reis gaat en wat voor klimaat hier heerst. Gaat u naar warmer of kouder klimaat dan dat in uw eigen land? Kijk dan goed naar de isolatie en het materiaal waar de Thermarest slaapmat van gemaakt is. Dit kan het verschil betekenen tussen een comfortabele nachtrust en een nacht rillen woelen en draaien. Het is ook mogelijk een hoes voor de slaapmat aan te schaffen, wat nog meer comfort biedt, maar wel ten koste gaat van prakticaliteit. Ook raden wij het aan om een comfortabele slaapzak aan te schaffen, zodat u optimaal slaapt. 

De Thermarest slaapmat is is een alleskunner

Er zijn modellen van de Thermarest slaapmat die uitgerust zijn om elke situatie aan te kunnen. Vier seizoenen lang is deze mat geschikt voor de meest extreme temperaturen. Door de ThermaCapture technologie wordt warmte vastgehouden in de Thermarest slaapmat. Hierdoor is deze slaapmat extreem goed geïsoleerd. Daarnaast is deze ook nog eens uiterst lichtgewicht met de grootste variant nog steeds ruim onder een kilo. Voor backpackers is dit de beste afweging tussen comfort en gewicht. Niets houdt u nog tegen om de wereld te verkennen en overal kamp op te slaan. De Thermarest slaapmat NeoAir all season is uw ideale reisbuddy.

Waar moet u opletten bij het kopen van een slaapmat?

Er zijn veel factoren die mee spelen bij het kiezen van de juiste slaapmat. Zo moet u als eerste nagaan voor wat voor doeleinden u de slaapmat gaat gebruiken. Een slaapmat die erg zwaar is meenemen op een fietsvakantie is natuurlijk niet ideaal. Daarom moet u goed kijken naar het gewicht van de slaapmat zodat deze past bij uw reis. Verder is comfort natuurlijk ook erg belangrijk, hoe dikker de mat hoe comfortabeler. Echter zal er dan ook gewicht toename zijn. Als laatste moet u ook overwegen wat voor vorm u wilt. Wil u een mummy vorm of eerder rechthoekig? 

Het hele assortiment

Naast ons ruime assortiment aan Thermarest slaapmatten bieden we ook slaapmatten van veel andere grote merken zoals de slaapmatten van Bardani, BaseCamp, Human Comfort, Nomad, Outwell en Polydaun. U kunt alle slaapmatten gemakkelijk op onze website bekijken! 

Vragen of advies?

Heeft u vragen over de verschillende slaapmatten of andere producten op de website? Neem gerust met ons contact op, we helpen u graag verder met het maken van de beste keuze met ons gespecialiseerde advies. Wil u de slaapmatten graag een keer uitproberen? Dat kan ook! Ub ent meer dan welkom bij onze winkel in Bergeijk.