Slaapzak kopen

Moet u voor de vakantie nog een slaapzak kopen dan bent u hier aan het goede adres. Op slaapzakken.nl staat de slaapzak voor ieder wat wils. Een slaapzak kopen gaat bij ons zeer gemakkelijk, u kunt ervoor kiezen om deze online te bestellen. Daarnaast kunt u ook een geschikte slaapzak kopen in onze 20.000m2 showroom waarvoor u hem eerst even in handen kunt hebben.

Onze slaapzakken zijn zorgvuldig uitgezocht en van uitstekende kwaliteit. Gaat u een slaapzak kopen let dan goed op waarvoor deze gebruikt gaat worden. Zo kunt u een slaapzak kopen welke perfect geschikt is om te gaan backpacken omdat deze erg licht in gewicht zijn en weinig pakvolume in beslag nemen. Verder kunt u uiteraard een slaapzak kopen voor de normale kampeer vakantie naar Frankrijk met de kinderen. Bent u wat meer een avonturier dan hebben wij ook een uitgebreid assortiment en kunt u de perfect bijpassende slaapzak kopen.

Naast een slaapzak kopen kunt u bij ons ook terecht voor andere kampeer artikelen. Zo kunt u bij ons de ideale set samen stellen om te gaan kamperen. Kijk ook eens bij onze andere producten zoals luchtbedden en aerobed.

Slaapzak kopen online

Bij onze webshop kunt u heel makkelijk online een slaapzak kopen. De levertijd voor onze producten bedraagt drie tot vijf werkdagen. Besteld u boven de € 99,- dan worden de producten ook nog is gratis bij u thuis afgeleverd.

Slaapzak kopen winkel

Naast onze online webshop is het uiteraard ook mogelijk om bij onze winkel langs te komen. De showroom is te vinden aan de Loo 22 in Bergeijk. Met vragen kunt u altijd gemakkelijk bij ons terecht. Kijk allereerst eens bij de veelgestelde vragen. Bied dit geen uitkomst neem dan telefonisch contact met ons op of stuur eens een mail.