Slaapzakken

Op de site Slaapzakken.nl vindt u een uitgebreid aanbod op het gebied van slaapzakken. U vindt hier bekende merken tegen aantrekkelijke prijzen. Maar op deze site gaat het niet alleen om slaapzakken, u vindt hier namelijk ook een groot aanbod in de volgende artikelgroepen: Slaapmatten, Luchtbedden, Oplegmatrassen, Aerobed, Lakenzak, Reiskussen en Camping lampen

Slaapzakken assortiment

Het assortiment slaapzakken bestaat uit: dekenmodellen, kinderslaapzakken, lichtgewicht slaapzakken en de zeer comfortabele donzen slaapzakken.  Wij voeren de volgende merken Nomad, Coleman, Polydaun, Outwell, Human Comfort enz. Op deze site vindt u ook tal van aanbiedingen.

Om lekker te kunnen slapen in uw tent, caravan, vouwwagen of tijdens een logeer partij, is de ondergrond waar u op ligt bepalend voor het comfort van de slaapzakken. Zo kunt u kiezen voor een duurzame slaapmat ook wel self-inflated matras genoemd. Deze slaapmatten zijn uit te breiden met een matrashoes. Het merk Human Comfort en Therm-A-Rest hebben matten waar standaard een matrashoes bijgeleverd wordt. Op kampeergebied is er geen ondergrond die meer comfort geeft als een zelf-inflated mat met matras hoes. Het is een genot om met uw slaapzak hierop te mogen slapen.

Lekker slapen met slaapzakken op een luchtbed kan !

Op het gebied van luchtbedden is er in de loop der jaren veel veranderd van het eenvoudige banenbedje tot de boxmatrassen en van de canvas luchtbedden naar de pvc luchtbedden met een bovenlaag die aanvoelt als een fluwelen kussen. Het voordeel van een luchtbed is dat ze relatief goedkoop zijn en een betrekkelijk klein pakvolume hebben ten opzichte van self-inflated matrassen.


Het nadeel van een luchtbed is dat het de koud optrekt, dit kan u eventueel voorkomen door er een matrashoes speciaal voor luchtbedden bij te kopen. In combinatie met een matrashoes krijgt u een beter isolerend matras met een heerlijke toplaag aan de bovenzijde, deze matrashoes zorgt tevens voor een extra bescherming van uw luchtbed

Oplegmatrassen

Veel vouwwagen en caravan kampeerders klagen over het slapen het matras is te hard of het schuim is te zacht. Door een oplegmatras te plaatsen op de bestaande matrassen gaat er een wereld voor u open als u na een heerlijke nachtrust uit uw slaapzak komt. Dus rugklachten of slaap stoornissen dan kan een oplegmatras de uitkomst bieden ze zijn er in diverse dikte maten.

Het Aerobed om op te slapen met uw slaapzakken is het ideale reis en logeer bed u slaapt in feite op een extra hoog luchtbed. Met veelal een ingebouwde of bijgeleverde elektrische pomp.

Een goed reiskussen mag aan uw kampeer uitrusting niet ontbreken, zou men graag het eigen kussen van thuis meenemen om comfortabel in tent, caravan of vouwwagen te kunnen slapen. Maar gaat dit niet in verband met het pakvolume dan is een goed reiskussen noodzakelijk om een goede nachtrust te creëren in uw slaapzakken.

Camping Lampen kunnen niet ontbreken tijdens uw kampeervakanties, ze zijn er van volwaardige tentverlichting tot zaklamp. Voordat u uw slaapzak induikt is een beetje verlichting wel wenselijk. Bekijk hier het volledige assortiment camping lampen.