Slaapzakken

Slaapzakken in alle soorten en maten bestel je bij Slaapzakken.nl eenvoudig online. Bekende merken zoals Coleman, Nomad, Outwell en Exped vind je in ons assortiment. Voor ieder een geschikte slaapzak.

Slaapzakken

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-36 van 76

1 - 36 van 76

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 2. Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 3. Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 4. Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 5. Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 6. Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 7. Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 8. Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 9. Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 10. Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 11. Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 12. Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 13. Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 14. Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 15. Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 16. Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 17. Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 18. Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-36 van 76

1 - 36 van 76

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Slaapzak modellen

Goed slapen is ontzettend belangrijk, daarom zijn wij er van bewust dat voor verschillende doeleinden verschillende slaapzak modellen gepast zijn. Er zijn veel verschillende soorten slaapzakken, iedere variant heeft kenmerkende eigenschappen die de slaapzak meer of minder geschikt maken voor bepaalde doeleinden. Lees hier onder over de verschillende slaapzak modellen en de voor- en nadelen van de verschillende slaapzakken. 

De mummie slaapzak

Doordat een mummie slaapzak gevormd is naar het lichaam gaat hierdoor tijdens het slapen nauwelijks warmte verloren. Bij een mummie slaapzak hoeft door de vorm van de slaapzak minder binnenruimte verwarmd te worden, wat ervoor zorgt dat u het lekker warm heeft tijdens het slapen. Wist u dat bij een gewone slaapzak de meeste warmte verloren gaat bij de schouders en de armen? De mummie slaapzak zorgt ervoor dat deze warmte bewaart, blijft door de capuchon. Mummie slaapzakken zijn absolute aanraders voor winter kamperen of gebruik hoog in de bergen.

Het dekenmodel-slaapzak 

Het traditionele model onder de slaapzakken is het dekenmodel, dit model is recht toe recht aan en vormt zich niet naar het lichaam. U kent wellicht het dekenmodel al omdat dit een van de meest verkochte slaapzakken is. Dekenmodellen zijn ideaal voor lange en corpulente mensen of mensen die bewegingsvrijheid in een slaapzak aangenaam vinden. Nog een groot voordeel van een dekenmodel-slaapzak is dat deze zowel als slaapzak te gebruiken is als een deken, hierdoor kiest u zelf hoe u uw dekenmodel-slaapzak gebruikt. Voor gebruik in zomermaanden en het hele jaar door in huis dan is een dekenmodel een goede optie.

Deken met capuchon

Door een dekenmodel uit te voeren met capuchon behoudt u een slaapzak met bewegingsruimte waarbij de capuchon zorgt dat het grootste deel van de warmte behouden wordt en niet via hoofd en schouders verloren gaat, ideaal dus!

Donzen slaapzak dekenmodel 

Zoals de benaming wellicht al zegt hebben zit er dons in de donzen slaapzak dekenmodellen. De dons zorgt er voor dat uw slaapzak goed geïsoleerd is zonder dat de slaapzak erg zwaar wordt. Hierdoor kan u alsnog uw slaapzak makkelijk mee nemen op vakanties of op andere momenten dat u een slaapzak nodig heeft. Verder is het ook mogelijk om de donzen slaapzak dekenmodel te wassen, dit moet wel worden gedaan met speciaal donswasmiddel en op een handwasprogramma. 

Wat is de comforttemperatuur? 

De comforttemperatuur van een slaapzak geeft aan voor welk seizoen de slaapzak kan worden gebruikt. De temperatuur geeft aan in welke temperatuur u nog comfortabel kan slapen in de slaapzak! Zo bieden we verschillende slaapzakken die gericht zijn op verschillende temperaturen en dus seizoenen. We hebben daarom voor u een ruim assortiment aan winterslaapzakken, zomerslaapzakken en vier seizoenen slaapzak. Bekijk de verschillende slaapzakken en koop de slaapzak die het best past bij uw wensen en behoeftes! 

Nóg meer slaapzakken

Naast de mummie slaapzak, het dekenmodel en de donzen slaapzakken hebben we ook nog de kinderslaapzakken en de lichtgewicht slaapzakken. De kinderslaapzakken zijn speciaal gemaakt voor kinderen en hebben daardoor een kleiner formaat. De lichtgewicht slaapzakken zijn ideaal voor reizigers die willen reizen met weinig bagage en licht gewicht. De slaapzakken zijn compact en hebben verschillende lengtes en zijn er daarom ook voor kinderen! Neem snel een kijkje bij al onze slaapzakken