Wegens enorme drukte bij de transporteur is uw bestelling wellicht langer onderweg. Onze excuses.

1 persoons slaapzak

No filters available

1 persoons slaapzak

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ruime keuze aan 1 persoons slaapzakken

Slaapzakken.nl is dé specialist als het gaat om slaapzakken. U kunt bij ons terecht voor een tal aan slaapzakken en kinderslaapzakken. Wij verkopen slaapzakken van diverse merken als Coleman, Nomad, Polydaun, Exped en Human Comfort. Bij het kopen van een slaapzak komen best wel een aantal dingen kijken. Hoe groot moet de slaapzak zijn, hoe warm is de slaapzak en nog veel meer. Wij hebben slaapzakken die voor ieder geschikt zijn. Neem snel een kijkje in ons brede aanbod!

 

Verschillende 1 persoons slaapzakken

Bij ons ruime aanbod onderscheiden wij twee 1 persoons slaapzakken: het dekenmodel en de mummie slaapzak. Het dekenmodel spreekt voor zich. Het mummiemodel is ook een soort dekenmodel maar met een capuchon, het mummie model volgt als ware de vorm van je lichaam en sluit hierdoor beter aan. Het ligt er natuurlijk aan waar de slaapzak voor gaat functioneren. Ga je kamperen in de buitenlucht dan is de mummie slaapzak beter. Maar slaapt u binnen, dan kunt u uiteraard voor beide kiezen.

 

Donzen 1 persoonsslaapzak 

Naast onze traditionele slaapzakken hebben wij ook diverse donzen slaapzakken. De donzen slaapzak is beter bestand tegen verschillende weersomstandigheden en is erg licht in gebruik, hierdoor is de slaapzak eenvoudig mee op reis te nemen. De donzenslaapzak isoleert enorm goed en geeft warmte af op de momenten dat u dit nodig heeft. Een fijne slaapzak om mee op reis te nemen!

 

Bestel uw 1 persoonsslaapzak

Zoals u kunt lezen hebben wij slaapzakken voor iedereen. van 1 persoons slaapzakken tot 2 persoonsslaapzakken u vindt het bij ons. Weet u al welke slaapzak u graag wilt hebben? Als u verder nog vragen heeft over ons assortiment of andere zaken dan kunt u ons altijd een mail sturen of bellen. Wij beantwoorden u vragen graag. Uw slaapzak bestelt u eenvoudig online bij Slaapzakken.nl

 

Grotere slaapzakken

Naast 1 persoons slaapzakken hebben we natuurlijk ook grotere slaapzakken in ons assortiment. Zie hieronder alle verschillende maten die u kunt bestellen wanneer u op zoek bent naar een nieuwe slaapzak. We willen natuurlijk ervoor zorgen dat iedereen, ongeacht hoe klein of groot u bent, lekker kan slapen in een van onze slaapzakken. De afmetingen die we hebben voor onze slaapzakken zijn als volgt: