Easy Camp slaapzakken

Easy Camp slaapzakken

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Heerlijk slapen in een Easy Camp slaapzak

De modelreeksen van de Easy Camp slaapzak hebben allemaal een verschillend doel. Er zijn slaapzakken voor beginnende kampeerders, maar ook modellen die speciaal ontwikkeld zijn om in koud klimaat ultiem comfort te bieden. Easy Camp slaapzakken vallen onder het merk Outwell, een welbekend merk in de wereld van outdoor producten. Gemaakt door liefhebbers van kamperen, met een Deens gevoel voor stijl en functionaliteit. Dit maakt dat de Easy Camp slaapzakken gebruik maken van jarenlange ervaring en ontwikkelingen van het moederbedrijf.

Easy Camp slaapzak; verschillende productlijnen

De modellen van de Easy Camp slaapzakken zijn duidelijk en dienen allemaal een bepaald doel. Alle modellen zijn zeer stijlvol, en er zit voor ieder wat wils tussen. De functionaliteiten van de Easy Camp slaapzak zijn natuurlijk minstens net zo belangrijk. Voorkom dat u een te koud klimaat bezoekt met een slaapzak die hier niet voor gemaakt is. Maar tussen 10 anderen op een logeerpartijtje liggen in je slaapzak die ontwikkeld is voor winterse expedities is natuurlijk ook geen pretje.

  • Cosmos
  • Veelzijdige slaapzak die gemakkelijk te reinigen is. Van logeerpartij tot trektocht een zeer geschikt model.
  • Nebula
  • Slaapzakken voor meerdere seizoenen. Modern gestijld in mummie model.
  • Orbit
  • Mummie model slaapzak met holle vezels voor extra volume, warmte en comfort.

Een Easy Camp slaapzak voor elke gelegenheid

De modellen zijn allemaal zeer stijlvol, en zitten vol functionaliteiten. De verschillende series zijn zo gemaakt dat er een ideale Easy Camp slaapzak is voor iedereen. Of u nu op een barre trektocht gaat, of de kinderen logees uitnodigen, de juiste slaapzak zit er tussen. Blijft u weg uit de meer extreme klimaten? Dan zijn er ook Easy Camp slaapzakken die uitstekend zijn voor een gemiddeld klimaat. Comfortabel slapen en een leuk ontwerp maken ons zeer enthousiast over de Easy Camp collectie, en hopelijk u ook!