Aflopende volgorde
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Lichtgewicht slaapzak

Ook voor de lichtgewicht slaapzak kunt u bij ons terrecht. De lichtgewicht slaapzak is ideaal voor de reiziger die een rondreis gaat maken, deze weegt namelijk weinig en neemt weinig ruimte in beslag. De lichtgewicht slaapzak is er voor klein tot groot. Zo is er een lichtgewicht slaapzak variant voor kinderen van 3 tot 8 jaar. Deze lichtgewicht slaapzak is speciaal afgestemd op kinderen maar heeft dezelfde gemakken als de volwassen variant. Verder komt de lichtgewicht slaapzak in verschillende varianten, zo zijn er de normale slaapzakken voor de gewone lengte maar bent u nou iets groter dan hebben wij hier ook speciale slaapzakken voor zodat wij iedereen kunnen voorzien.

Voordelen lichtgewicht slaapzak

Naast dat de lichtgewicht slaapzak vanzelfsprekend lichter is dan een normale slaapzak is deze ook uitmuntend geschikt voor alle seizoenen. Door de uitritsbare binnenkant kan deze slaapzak prima in de zomer mee tijdens het kamperen. Mocht u van een wat grotere uitdaging houden en bent u van plan om de wat koudere gebieden op te gaan zoeken bij bijvoorbeeld een fietsvakantie dan hebben wij ook de ideale lichtgewicht slaapzak. De slaapzakken zijn namelijk bestand tegen een temperatuur van -2°C. Daarnaast heeft de lichtgewicht slaapzak allerlei handige opties om zo de isolatie te optimaliseren.

Lichtgewicht slaapzak in huis

Wilt u liever de lichtgewicht slaapzak een keer uitproberen? Kom dan eens naar onze 20.000m2 grote showroom in Bergeijk. Hier hebben we naast de lichtgewicht slaapzak ook een enorm assortiment aan andere kampeerartikelen, denk hierbij aan slaapmatten of luchtbedden. Bent u al overtuigd van de lichtgewicht slaapzak dan kunt u deze natuurlijk ook gemakkelijk bestellen en zal deze binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd worden. Bent u benieuwd hoe u kunt afrekenen? Kijk dan even bij onze betaalmogelijkheden.