Wegens enorme drukte bij de transporteur is uw bestelling wellicht langer onderweg. Onze excuses.

Polydaun Outdoor

Polydaun Outdoor

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Polydaun outdoor slaapzak

Als u op reis gaat dan wilt u wel een slaapzak hebben die geschikt is tegen verschillende weersomstandigheden. En hiervoor hebben wij de oplossing de Polydaun outdoor slaapzak. Een slaapzak die mee kan in verschillende weersomstandigheden. Bovendien is de Polydaun outdoor slaapzak licht van gewicht en dus makkelijk mee op reis te nemen. Benieuwd wat voor voordelen de Slaapzakken van Polydaun nog meer te bieden hebben. Bekijk ons assortiment en lees snel verder!

Waarom een outdoor slaapzak?

Naast onze normale slaapzakken hebben wij ook diverse outdoor slaapzakken. Maar waarom zou u een outdoor slaapzak kopen? Hieronder leest u verschillende voordelen van de outdoor slaapzakken.

- Allereerst het gewicht van de slaapzak. De slaapzakken zijn licht van gewicht en dus eenvoudig mee te nemen. Vele consumenten hebben negatieve ervaring over het meenemen van een slaapzak, maar met deze slaapzak heb je nauwelijks door dat je de slaapzak meeneemt. De slaapzakken wegen rond de 1.5 kilo.

- Ten tweede, door het lichte gewicht van de slaapzakken neemt het pakvolume van de outdoor slaapzakken ook af. De outdoor slaapzakken passen nu eenvoudig in uw rugzak/tas en uw kleine achterbak. 

- De outdoor slaapzakken zijn eenvoudig opvouwbaar en dus gemakkelijk mee te nemen.

- Outdoor slaapzakken zijn in mummy-model verkrijgbaar, deze slaapzakken hebben een capuchon en zijn erg comfortabel en warm.

- De outdoor slaapzakken zijn verkrijgbaar in verschillende comforttemperaturen. Zo kunt in meerdere seizoenen gebruik maken van de slaapzak. De comforttemperaturen variëren tussen de -5 en 10 graden Celsius, ideaal om lekker mee te gaan kamperen. Wij raden u aan om na te gaan in welke temperaturen u verblijft, blijft het ‘s nachts 15 graden, dan is een slaapzak met een comforttemperatuur van -5 graden wel erg warm. 

Geschikt voor uw reis

Door het lichte gewicht van de Polydaun outdoor slaapzak is deze makkelijk in uw rugzak of tas mee te nemen. Maar uiteraard hebben wij niet alleen van het merk Polydaun lichtgewicht slaapzakken, maar ook van de merken Coleman, Nomad en Outwell. De lichtgewichten & outdoor slaapzakken worden gekenmerkt aan de vorm. Vrijwel alle slaapzakken hebben het mummy-model. Dit houdt in dat de slaapzak de vorm van uw lichaam volgt en een capuchon heeft, deze slaapzak is erg geschikt voor buiten overnachten. 

Al uw reis/kampeer artikelen

Niet alleen voor slaapzakken kunt u bij ons terecht, maar ook voor al u andere reisartikelen. Zo hebben wij diverse artikelen die erg geschikt zijn voor uw reis. Gaat u kamperen? Dan heeft u uiteraard niet alleen aan een slaapzak genoeg, hierbij is een luchtbed of slaapmat ook erg geschikt. Houdt u van reizen en gaat u vaak met het vliegtuig of met de auto, dan maken de reiskussens uw reis een stuk aangenamer.

Bestel uw Polydaun Outdoor slaapzak

Zoals u kunt lezen kunt u voor allerlei artikelen bij ons terecht. Van slaapzakken tot campinglampen. Wij hebben het. Twijfelt u nog over de Polydaun Slaapzak? Kom anders een kijkje nemen in onze winkel in Bergeijk. Wij ontvangen u graag en helpen u verder met het zoeken van de juiste slaapzakken van bijvoorbeeld Nomad. Bestelt u de Polydaun Outdoor slaapzak toch online? Dan heeft u de slaapzak binnen 3 tot 5 dagen in huis. Eenvoudig uw Polydaun outdoor slaapzak bestellen doet u bij ons!