Mummy slaapzak

Mummy slaapzak

Tonen als Foto-tabel Lijst

25 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 2. Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 3. Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 4. Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 5. Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 6. Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 7. Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 8. Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 9. Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 10. Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 11. Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 12. Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
Tonen als Foto-tabel Lijst

25 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Mummy Slaapzak

Ben je op zoek naar een warme slaapzak met een compacte pakmaat?  Dan is de  Mummy Slaapzak de perfecte slaapzak voor u. Bij ons vindt u slaapzakken van de bekende merken Nomad, Exped en Coleman. De mummy slaapzakken zijn super compact en een lichtgewicht in zijn klasse. Benieuwd welke modellen wij u aan te bieden hebben? Kijk dan snel verder!

Mummy Slaapzak bij Slaapzakken.nl

Bij Slaapzakken.nl vindt je mummy slaapzakken met een vullingen van eendendons, ganzendons of gevuld met kinstvezel(kunstdons). Echt dons is duurder dan kunstvezel en droogt een stuk langzamer als het vochtig wordt. Er zijn ook mensen allergisch voor dons waardoor enkel de keuze voor kunstvezel overblijft. Daarbij mag vermeld worden dat dons het uitstekend doet op het gebied van isoleren en het voelt warm en prettig aan waardoor veel kampeerder het een belangrijke investering vinden. Een echte donzen lichtgewicht mummy slaapzak heeft regelmatig onderhoud nodig en moet speciaal gewassen worden. Voorkom tevens dat het dons nat wordt, vochtig dons isoleert amper! Neem snel een kijkje op Slaapzakken.nl!

Verschillende comfort temperaturen

Voordat u op vakantie gaat, is het belangrijk om na te gaan in welke omgevingstemperatuur u gaat bevinden. Want de slaapzakken hebben allerlei verschillende comforttemperaturen. De comforttemperatuur is de temperatuur tot waar de slaapzak u warm kan houden. Een voorbeeld: heeft een slaapzak een comforttemperatuur van -4 graden, dan blijf je warm in de winterslaapzak tot een temperatuur van -4 graden. De slaapzakken hebben verschillende comforttemperaturen en deze temperaturen verschillen tussen de -10 graden en + 10 graden. De warmte van een slaapzak hangt niet alleen af van de comforttemperatuur maar ook van de voering, wij raden u ook aan om hier goed op te letten bij aankoop van een slaapzak.

Wat zijn de voordelen van een Mummy Slaapzak?

De lichtgewicht Mummy Slaapzak heeft als grote voordeel dat ze de warmte beter vasthouden dan traditionele slaapzakken, wat eenvoudig te verklaren is. De Slaapzak Mummy nemen naar onder af in de breedte, waardoor er in de slaapzak minder ruimte overblijft. Minder ruimte dus voor de warme lucht om te ontsnappen. Hierdoor voelt de Slaapzak Mummy warmer aan. De Mummy Slaapzak vormt zich dus naar het lichaam, waardoor minder binnenruimte verwarmt hoeft te worden. Doordat er via de hoofd en de schouders de meeste warmte verloren gaat heeft de mummie slaapzak standaard een capuchon. Absolute aanraders dus voor wanneer men gaat winter kamperen of kamperen hoog in de bergen. Let wel, deze slaapzak is voor gevorderde kampeerders. Het feit dat de mummie slaapzak om het lichaam sluit, ervaren sommige als benauwend. Maak vooraf de juiste overweging!

Bestel uw Mummie slaapzak

Zoals u kunt lezen hebben de mummie slaapzakken verschillende voordelen. Een eigenschap van de mummie slaapzakken is natuurlijk het warm houden van de persoon in de slaapzak. Bovendien zijn de mummie slaapzakken licht van gewicht en dus makkelijk mee te nemen, ideaal dus om mee te nemen op vakantie. Maar wij van Slaapzakken.nl verkopen niet alleen mummie slaapzakken, maar ook nog veel meer andere slaapartikelen zoals slaapmatten, luchtbedden en kussens. Voor al uw slaapartikelen kunt u terecht bij ons!