Mummy slaapzak

No filters available

Mummy slaapzak

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Mummy Slaapzak

Voor de gevorderde kampeerder hebben wij de ideale slaapoplossing, de Mummy Slaapzak. De Mummy Slaapzak is perfect geschikt voor motorrijders, kampeerders of backpackers die gericht zijn op pakvolume en –gewicht. De Mummy Slaapzak is namelijk super compact en een lichtgewicht in zijn klasse.

Voordelen Mummy Slaapzak

De lichtgewicht Mummy Slaapzak heeft als grote voordeel dat ze de warmte beter vasthouden dan traditionele slaapzakken, wat eenvoudig te verklaren is. De Slaapzak Mummy nemen naar onder af in de breedte, waardoor er in de slaapzak minder ruimte overblijft. Minder ruimte dus voor de warme lucht om te ontsnappen. Hierdoor voelt de Slaapzak Mummy warmer aan. De Mummy Slaapzak vormt zich dus naar het lichaam, waardoor minder binnenruimte verwarmt hoeft te worden. Doordat er via de hoofd en de schouders de meeste warmte verloren gaat heeft de mummy slaapzak standaard een capuchon. Absolute aanraders dus voor wanneer men gaat winter kamperen of kamperen hoog in de bergen. Let wel, deze slaapzak is voor gevorderde kampeerders. Het feit dat de mummy slaapzak om het lichaam sluit, ervaren sommige als benauwend. Maak vooraf de juiste overweging!

Mummy Slaapzak bij Slaapzakken.nl

Bij Slaapzakken.nl vindt je mummy slaapzakken met een vullingen van eendendons, ganzendons of gevuld met kinstvezel(kunstdons). Echt dons is duurder dan kunstvezel en drooft een stuk langzamer als het vochtig wordt. Er zijn ook mensen allergisch voor dons waadoor enkel de keuze voor kunstvezel overblijft. Daarbij mag vermeld worden dat dons het uitstekend doet op het gebied van isoleren en het voelt warm en prettig aan waardoor veel kampeerder het een belangrijke investering vinden. Een echte donzen lichtgewicht mummy slaapzak heeft regelmatig onderhoud nodig en moet speciaal gewassen worden. Voorkom tevens dat het dons nat wordt, vochtig dons isoleert amper! Neem snel een kijkje op Slaapzakken.nl!