Slaapzak 110 cm

Slaapzak 110 cm

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Slaapzak 110 cm kopen?

Als u op zoek bent naar een slaapzak 110 cm. Dan bent u Bij Slaapzakken.nl aan het goede adres. Bij Slaapzakken.nl vindt u een uitgebreid assortiment aan slaapzakken, waaronder een ruim aanbod aan de Slaapzak 110 Cm breed. De slaapzak 110 cm is de ideale oplossing voor wanneer u van plan bent te gaan kamperen. De slaapzak is bovendien een goede keus wanneer u gaat naar een logeerpartij of zelfs een festivalovernachting hebt. De slaapzak 110 is in ieder geval de ideale reispartner! Benieuwd welke slaapzakken 110 cm wij in ons assortiment hebben? Lees dan snel verder!

 

Slaapzak 110 is de ideale reisgenoot

Ben jij iemand die tijdens het slapen veel behoefte heeft aan een comfortabel bed waar u uw helemaal in kunt wikkelen of waar u de dekens nog eens lekker over u heen kunt slaan? In dat geval is de slaapzak 110 cm echt iets voor jou wanneer u wilt kamperen. De slaapzak 110 op Slaapzakken.nl geeft u het idee alsof u in uw eigen bed slaapt.

 

Winterslaapzak 110 cm

Bij Slaapzakken.nl onderscheiden wij meerdere soorten slaapzakken, zo hebben wij winterslaapzakken 110 cm en zomerslaapzakken 110 cm. De winterslaapzakken van Outwell komen van pas bij iedere kampeervakantie. De winterslaapzakken 110 cm hebben een comforttemperatuur van 0 tot -10 graden Celsius en minder. Ideaal aan deze slaapzak is de capuchon, deze is voorzien van een geïntegreerd kussen. Daarnaast is deze afritsbaar, zodat u hem aan de gewenste zijde kunt ritsen. U kunt de winter slaapzak 110 cm ook open ritsen en als deken gebruiken, dit is helemaal ideaal! Zou kunt u zelf kiezen wat u fijn vindt.

 

Zomerslaapzak 110 cm

De zomerslaapzak 110 cm is een must-have slaapzak. Deze slaapzak is langer dan 2 meter! En heeft een breedte van 110 cm. In deze zomerslaapzak 110 cm heeft u dus veel bewegingsvrijheid en voelt het net of u in uw eigen bed ligt! De comforttemperatuur van de zomerslaapzak 110 cm ligt tussen de 0 en 10 graden Cesius. Bij deze nacht temperaturen zult u het niet snel te warm op te koud krijgen. Voor iedereen is er wel een gescikte zomerslaap 110 cm te vinden op Slaapzakken.nl

 

Voor verscheidene gelegenheden

De slaapzak 110 cm is een comfortabele slaapzak met 100% katoenen binnenvoering. De slaapzak 110 is goed en makkelijk wasbaar. Deze slaapzak is ideaal voor jongeren, beginnende kampeerders of men met een beperkt budget. De slaapzak kan in alle situaties gebruikt worden. Zo is de slaapzak in kwestie niet alleen geschikt voor thuis of voor een logeerpartijtje bij vrienden of vriendinnen, maar de slaapzak 110 cm is ook een ideale reisgenoot tijdens een weekendje weg of bij een kampeervakantie.

 

Kampeerfeest compleet maken

Op Slaapzakken.nl vindt u naast slaapzakken ook andere kampeerspullen om het kampeerfeest compleet te maken. Zo vindt u naast de slaapzak 110 cm ook verschillende slaapmatten, luchtbedden, reiskussens en andere kampeerspullen zodat jouw kampeersessie de perfecte kampeerervaring wordt. Neem snel een kijkje tussen al onze producten! Eenvoudig uw slaapzakken 110 cm en kampeerartikelen bestellen doet u bij Slaapzakken.nl