Slaapzak 110 cm

Slaapzak 110 cm

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Slaapzak 110 cm kopen?

Ben je op zoek naar een Slaapzak 110 Cm breed? Bij Slaapzakken.nl vind je de Slaapzak 110 Cm al vanaf € 19,90. Bij Slaapzakken.nl vind je een uitgebreid assortiment aan slaapzakken, waaronder een ruim aanbod aan de Slaapzak 110 Cm breed. De slaapzak 110 cm is de ideale oplossing voor wanneer je van plan bent te gaan kamperen. De slaapzak is bovendien een goede keus wanneer je gaat naar een logeerpartij of zelfs een festivalovernachting hebt. De slaapzak 110 is in ieder geval de ideale reispartner!

Slaapzak 110 is de ideale reisgenoot

Ben jij iemand die tijdens het slapen veel behoefte heeft aan een comfortabel bed waar je je helemaal in kunt wikkelen of waar je de dekens nog eens lekker over je heen kunt slaan? In dat geval is de slaapzak 110 cm echt iets voor jou wanneer je wilt kamperen. De slaapzak 110 op Slaapzakken.nl geeft je het idee alsof je in je eigen bed slaapt.

Voor verscheidene gelegenheden

De slaapzak 110 cm is een comfortabele slaapzak met 100% katoenen binnenvoering. De slaapzak 110 is goed en makkelijk wasbaar. Deze slaapzak is ideaal voor jongeren, beginnende kampeerders of men met een beperkt budget. De slaapzak kan in alle situaties gebruikt worden. Zo is de slaapzak in kwestie niet alleen geschikt voor thuis of voor een logeerpartijtje bij vrienden of vriendinnen, maar de slaapzak 110 cm is ook een ideale reisgenoot tijdens een weekendje weg of bij een kampeervakantie.

Kampeerfeest compleet maken

Op Slaapzakken.nl vindt je naast slaapzakken ook andere kampeerspullen om het kampeerfeest compleet te maken. Zo vind je naast de slaapzak 110 cm ook verschillende slaapmatten, luchtbedden, reiskussens en andere kampeerspullen zodat jouw kampeersessie de perfecte kampeerervaring wordt. Neem snel een kijkje tussen al onze producten!