Slaapzak 60 cm

Slaapzak 60 cm

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Slaapzak 60 Cm

Bent u op zoek naar een kinderslaapzak 60 Cm? Bij Slaapzakken.nl vindt u diverse kinderslaapzakken 60 Cm. Bij Slaapzakken.nl heeft u keuze uit een groot assortiment Slaapzakken 60 Cm. Want naast de slaapzakken voor volwassenen is het uiteraard ook mogelijk om een leuke kinderslaapzak voor de kleine in huis te halen. Op slaapzakken.nl vindt u een groot en variërend aanbod kinderslaapzakken, waaronder de Slaapzak 60 cm, en heeft u een ruime keuze om de juiste slaapzak 60 cm uit te zoeken. Benieuwd welke slaapzakken 60 cm wij hebben? Neem dan snel een kijkje in ons ruime aanbod!

Kamperen of logeerpartijtje?

Zo biedt Slaapzakken.nl de traditionele, simpele slaapzakken welke ideaal zijn voor iedere kampeersessie. Bent u echter van plan om het over een andere boeg te gooien en moet de kinderslaapzak aan meer eisen voldoen? Dan bent u uiteraard ook aan het goede adres op Slaapzakken.nl, wij kunnen u voorzien in vele varianten van de kinderslaapzakken. Heeft u alleen een kinderslaapzak nodig voor logeerpartijtjes en heeft het verder geen bijkomende eisen, neem dan eens een kijkje in het goedkopere segment van de slaapzak 60 cm.

Top kwaliteit slaapzakken

De slaapzakken zijn van topkwaliteit en zijn speciaal voor de consument geselecteerd. De slaapzak 60 cm is gemakkelijk verstelbaar en voorziet uw kind van een heerlijke nachtrust. Naast het comfort en de functionaliteit van de slaapzak zien de slaapzakken er ook nog eens leuk uit en zijn er vele varianten.

Glow in the dark slaapzak

Wij hebben voor uw kinderen niet de ‘saaie’ normale slaapzakken. Want welk kind wil nu een slaapzak die maar uit één kleur bestaat. Wij hebben de slaapzak die enorm geschikt is voor uw kind: Glow in the dark kinderslaapzak. Uw kind hoeft niet meer bang te zijn in het donker dankzij de Glow in the dark vuurvliegjes print. Deze slaapzak neemt gedurende de dag daglicht op en voorziet uw kind daarmee gedurende de nacht van een klein nachtlichtje. Bovendien houdt de slaapzak uw kind de hele nacht lekker warm.

Bestel uw slaapzak 60 cm

Zoals u kunt lezen bent u bij ons voor een kinderslaapzak van 60 cm aan het juiste adres. Niet alleen voor deze slaapzak bent u bij ons aan het juiste adres, maar ook voor slaapzakken van 70, 80, 90, 100 en 110 cm kunt u bij ons vinden. Wij verkopen niet alleen slaapzakken maar ook slaapmatten en luchtbedden. Eenvoudig uw slaapzak 60 cm bestellen doet u bij Slaapzakken.nl!

Slaapzak 60 Cm bekijken

Wilt u graag de kinderslaapzakken in het echt bekijken? Kom dan eens naar onze enorme showroom van 20.000 vierkante meter. Zo kunt u naast de ideale kinderslaapzak ook andere (kinder)kampeerspullen bekijken om zo het kampeerfeestje compleet te maken. Onze showroom is iedere dag geopend, ook op bepaalde koopzondagen. Kijk hiervoor onder het kopje koopzondag op onze website. Wilt u meer informatie over hoe de slaapzak tot stand komt? Onder het kopje informatie vindt u bepaalde aspecten van verschillende slaapzakken. Tot snel!