Slaapzak 70 cm

Slaapzak 70 cm

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Slaapzak 70 Cm

Bent u op zoek naar een Slaapzak 70 Cm? Bij Slaapzakken.nl vindt je een Slaapzak 70 Cm al vanaf € 14,95. Slaapzakken zijn er in alle vormen en maten. Zo zijn er ook kinderslaapzakken, bovendien in alle vormen en maten. De Slaapzak 70 Cm is voornamelijk gemaakt voor kinderen. Wij zijn van mening dat ook kinderen comfortabel en in hun eigen maat een slaapzak moeten hebben. Of je nu van plan bent om te gaan kamperen of om gewoon een logeerpartijtje te houden, op Slaapzakken.nl vindt je een uitgebreid assortiment aan slaapzakken 70 cm.

Kamperen met kinderen

Wij van Slaapzakken.nl gaan ervan uit dat zowat iedereen wel van kamperen houdt, of in ieder geval weleens gaat kamperen. Mocht het nu zo zijn dat je van plan bent ook de kinderen mee te nemen tijdens het kamperen, dan hebben wij de ideale oplossing voor je. De slaapzak 70 cm is de ideale oplossing voor kinderen om te kamperen. Deze slaapzak 70 cm is op kindermaat gemaakt en bevat de juiste stof om het kinderen comfortabel te maken zodat zij een heerlijke nachtrust hebben, ook op de camping!

Op zoek naar andere kampeerspullen?

Op Slaapzakken.nl vindt je naast slaapzakken en kinderslaapzakken ook andere kampeerspullen om het ideale kampeerfeestje compleet te maken. Zo vind je naast de slaapzak 70 cm ook verschillende slaapmatten, luchtbedden, reiskussens en andere kampeerspullen zodat je kampeersessie de perfecte ervaring wordt. Neem snel een kijkje op onze website, www.slaapzakken.nl!