Slaapzak 80 cm

No filters available

Slaapzak 80 cm

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Slaapzak 80 cm

Ben je op zoek naar een Slaapzak 80 cm? Wij hebben 30+ verschillende Slaapzak 80 cm! Bestel jouw slaapzakken hier!

Bij Slaapzakken.nl hebben we een groot assortiment aan slaapzak 80 cm. Wij hebben slaapzak 80 voor ieder budget, ieder merk en iedere comfort temperatuur. Of je nou gaat kamperen in de winter of zomer, bij Slaapzakken.nl maakt het niet uit. Wij hebben de juiste slaapzak voor ieder avontuur!

Een diepe slaap is essentieel om de volgende dag er weer tegenaan te gaan. Hierom is het belangrijk om de juiste slaapzak te kiezen voor jouw omstandigheden. Het temperatuur kan erg wisselvallig zijn in de nacht. Wees overal op voorbereid met onze slaapzak 80 cm!

Dekenslaapzak of mummy slaapzak?

Weet je nog niet zeker welke soort slaapzak past bij jouw avontuur? Dat is geen probleem, wij helpen je graag! Laten we beginnen bij de keuze tussen een deken- of mummymodel. Beide slaapzakken hebben hun voor- en nadelen.

Dekenslaapzakken ventileren beter dan de mummymodel slaapzak, dit maakt het dekenmodel een goede keus voor warmere nachten. Ook biedt het dekenmodel meer bewegingsruimte dan het mummymodel. Hiernaast is de dekenslaapzak ook multifunctioneel, het is namelijk ook te gebruiken als dekbed.

Mummyslaapzakken houdt, in tegenstelling tot de dekenslaapzakken, warmte juist goed vast. Ook de capuchon van het mummymodel helpt bij het behouden van warmte. Er gaat geen warmte verloren bij de mummyslaapzak. Ook zijn mummyslaapzakken over het algemeen lichter en compacter vergeleken met het dekenmodel, dit maakt het ideaal om mee te nemen op jouw avontuur.

Beide varianten hebben we op voorraad in ons slaapzak 80 cm assortiment. Kies het slaapzakmodel dat past bij jouw avontuur!

Heb je toch niet gevonden waar je naar zocht? Bij Slaapzakken.nl hebben we nog veel meer slaapzakken en kampeerartikelen! Bekijk onze slaapmatten, slaapzakken, luchtbedden en reiskussens.

Enorme showroom

Ben je er nog niet helemaal uit? Bezoek dan onze gigantische showroom van 20.000m2. Bekijk ons slaapzak 80 cm assortiment en andere kampeerartikelen zoals slaapmatten en luchtbedden. Wij helpen je graag bij al je vragen en onduidelijkheden.