Slaapzak 90 cm

No filters available

Slaapzak 90 cm

Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Slaapzak 90 Cm

Ben je op zoek naar een Slaapzak 90 Cm breed? Bij Slaapzakken.nl vind je de Slaapzak 90 Cm al vanaf € 18,85. Voor een goede nachtrust moet je overduidelijk bij Slaapzakken.nl zijn. Deze slaapzak 90 Cm is de ideale oplossing voor thuis of voor een logeerpartij, maar ook als u van plan bent een weekendje weg te nemen of te gaan kamperen. De slaapzak 90 cm is zo klein en fijn dat je hem zo kunt oprollen en in een zak stoppen. Super handig om mee op reis te nemen.

Slaapzak 90 cm: De tijk

De hoes van een slaapzak wordt ook wel ‘tijk’ genoemd. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen een buitentijk en een binnentijk. De buitentijk is het materiaal aan de buitenzijde van de slaapzak 90 cm en de binnentijk is dus het materiaal aan de binnenzijde van de slaapzak. De reden dat slaapzakken van 90 cm breedt (en andere slaapzakken) zowel een binnentijk als een buitentijk hebben en dit van verschillend materiaal is gemaakt is omdat de slaapzak aan de buitenzijde vaak andere eigenschappen nodig heeft dan de binnenkant om zo een goede afwisseling te kunnen maken tussen isolatie en ventilatie.

Op zoek naar diverse kampeerspullen?

Bij Slaapzakken.nl vind je naast slaapzakken en de Slaapzak 90 Cm allerlei andere kampeerattributen die er voor zorgen je kampeerfeest compleet te maken. Zo kun je op Slaapzakken.nl terecht voor zowel slaapmatten, luchtbedden, reiskussens en diverse kampeerspullen. Om er zo voor te zorgen dat ook tijdens het kamperen je de ideale nachtrust hebt om overdag het beste te kunnen functioneren. Wie wil er nu niet het beste uit zichzelf kunnen halen? Neem snel een kijkje op Slaapzakken.nl!