Human Comfort Slaapzakken

Human Comfort Slaapzakken

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ruime Human Comfort slaapzak

De collectie Human Comfort slaapzakken zijn ideaal voor lange mensen. Het ruime oppervlakte maakt dat u niet meer met opgetrokken knieën hoeft te slapen zodat de slaapzak ook uw schouders kan bedekken. Deze tijden zijn voorbij! De Human Comfort slaapzak is gemaakt met 1 ding in het achterhoofd: comfort. Dit is duidelijk te merken aan het genot wat deze slaapzakken bieden. Het mooie aan dit merk is dat het niet alleen zeer comfortabel is, maar ook nog eens veel functionaliteiten biedt.

Functie van de Human Comfort slaapzak

Inmiddels weet u ongetwijfeld dat de vulling van de slaapzaak zeer belangrijk is voor het klimaat waar u zich in gaat begeven. De holle vezels en dubbele vulling van een Human Comfort slaapzak zijn heerlijk om warm te blijven op grote hoogte, of andere lage temperaturen. Maar kunnen weer net zo vervelend zijn als u het mee brengt naar te warm klimaat en u badend in het zweet wakker wordt. Bepaal dus altijd het doel en de bestemming van de reis, en kijk of u over de juiste uitrusting beschikt. Er is voor elke situatie een Human Comfort slaapzak te vinden.

  • Tochtstrook
  • Hollow fiber
  • Thermo liner

Comfortabel slapen in de Human Comfort slaapzak

De bovenstaande functionaliteiten zijn zeer aangenaam en maken de Human Comfort slaapzak een prettige plek om te vertoeven. Comfort staat, zoals de naam suggereert, hoog in het vaandel. Uw Human Comfort slaapzak is helemaal in zijn element in de natuur. Met de optionele thermo-liner kunt u gebruik maken van de Human Comfort slaapzak in kouder klimaat zonder een heel nieuwe slaapzak aan te hoeven schaffen. Al met al een zeer veelzijdige slaapzak, waarin overnachten werkelijk heerlijk is. Kies het juiste model voor uw plannen en u zult er geen spijt van krijgen.