Nomad Slaapzakken

Nomad Slaapzakken

Tonen als Foto-tabel Lijst

21 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 2. Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 3. Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 4. Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 5. Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 6. Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 7. Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 8. Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 9. Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
Tonen als Foto-tabel Lijst

21 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Nomad Slaapzak

De Noma slaapzak is een slaapzak welke behoord tot het top segment. De slaapzakken zijn gemaakt van de beste stof en zijn bestand tegen allerlei weersomstandigheden. Van het merk Nomad bieden wij vijf typen slaapzakken aan, namelijk:

  • Donzen Nomad slaapzak
  • Lichtgewicht Nomad slaapzak
  • Allround Nomad slaapzak
  • Performance Nomad slaapzak
  • Nomad kinderslaapzakken

Nomad slaapzak donzen

De donzen Nomad slaapzak is de ideale slaapzak als u op een extreme vakantie gaat. Deze Nomad slaapzak is namelijk ultra licht door zijn donzen vulling en hierdoor makkelijk mee te nemen. Daarnaast zijn er slaapzakken die bestand zijn tot temperaturen van maar liefst -5˚C. Deze Nomad slaapzak is er voor de avonturier.

Nomad slaapzak lichtgewicht

De lichtgewicht slaapzak is een slaapzak welke ideaal is voor reizigers. De slaapzak is extreem licht en scheelt hierdoor in pakvolume. Verder is deze makkelijk mee te nemen en daardoor ideaal voor backpackers.

Nomad slaapzak allround

De Nomad slaapzak allround is ideaal voor de normale vakantie. Bent u van plan op met de kinderen te gaan kamperen in bijvoorbeeld Frankrijk dan is dit de ideale slaapzak. De slaapzak is tevens goed geschikt voor als er eens een keer logees over de vloer komen.

Nomad slaapzak performance

De performance slaapzak is een slaapzak welke berust is tegen verschillende weertypes. Deze Nomad slaapzak is speciaal gemaakt voor de personen die van een survival vakantie houden. De slaapzakken zijn allemaal berust tegen de wat koudere temperaturen en zijn ideaal voor op fietsvakanties of wandelvakanties.

Nomad slaapzak kinderen

Naast het volwassen segment is er ook de Nomad slaapzak voor kinderen. Deze is slaapzakken zijn voorzien van een leuk motiefje en zijn wat kleiner zodat er geen koude lucht in de slaapzak komt tijdens de nachtrust.

Kom voor de ideale kampeer set anders een naar onze 20.000m2 grote showroom of stel op onze website de ideale set samen. Kijk hiervoor eens bij onze oplegmatrassen en bij onze luchtbedden.