Lichtgewicht slaapzak

Lichtgewicht slaapzak

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Ons streven:
    levering binnen 2 werkdagen!*
  2. Gratis verzending binnen Nederland
    vanaf € 99,-
  3. Retouren is mogelijk
    binnen 14 dagen
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Lichtgewicht slaapzak

Ook voor de lichtgewicht slaapzak kunt u bij ons terecht. De lichtgewicht slaapzak is ideaal voor de reiziger die een rondreis gaat maken, deze weeg namelijk weinig en neem weinig ruimte in beslag. De lichtgewicht slaapzak is er voor klein tot groot. Zo is er een lichtgewicht slaapzak varriant voor kinderen van 3 tot 8 jaar. Deze lichtgewicht slaapzak is speciaal afgestemd op kinderen maar heeft dezelfde gemakken als de volwassen varriant. Verder heb je de lichtgewicht slaapzak in verschillende varrianten, zo zijn er de normale slaapzakken voor de gewone lengte maar bent u nou iets groter dan hebben wij hier ook speciale slaapzakken voor zodat wij iedereen kunnen voorzien.

Voordelen lichtgewicht slaapzak

Naast dat de lichtgewicht slaapzak vanzelfspreken lichter is dan een normale slaapzak is deze ook uitmuntend geschikt voor alle seizoenen. Door de uitritsbare binnenkant kan deze slaapzak prima in de zomer mee tijdens het kamperen. Mocht u van een wat grotere uitdaging houden en bent u van plan om de wat koudere gebieden op te gaan zoeken bij bijvoorbeeld een fiets vakantie dan hebben wij ook de ideale lichtgewicht slaapzak. De slaapzakken zijn namelijk een bestand tegen een temperatuur vaan -2°C. Daarnaast heeft de lichtgewicht slaapzak allerlei handige opties om zo de isolatie te optimaliseren.

Lichtgewicht slaapzak in huis

Wilt u liever de lichtgewicht slaapzak een keer uit proberen kom dan eens naar onze 20.000m2 grote showroom in Bergeijk. Hier hebben we naar de lichtgewicht slaapzak ook een enorm assortiment aan andere kampeerartikelen, denk hierbij aan een reiskussen of oplegmatrassen. Bent u al overtuigd van de lichtgewicht slaapzak dan kunt u deze natuurlijk ook gemakklijk bestellen en zal deze binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd worden. Bent u benieuwd hoe u kunt afrekenen kijk dan even bij onze betaalmogelijkheden.