Outwell Slaapzakken

Outwell Slaapzakken

Tonen als Foto-tabel Lijst

24 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 2. Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 3. Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 4. Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 5. Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 6. Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 7. Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 8. Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 9. Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
 10. Ons streven:
  levering binnen 2 werkdagen!*
 11. Gratis verzending binnen Nederland
  vanaf € 99,-
 12. Retouren is mogelijk
  binnen 14 dagen
Tonen als Foto-tabel Lijst

24 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is een outdoor winkel zonder Outwell slaapzak

Elke Outwell slaapzak is uitermate goed ontwikkeld. Het Deense merk zet een standaard met een ruim assortiment aan veelzijdige slaapzakken. Verschillende modellen Outwell slaapzak voor verschillende klimaten en situaties. De jarenlange ervaring van het merk en het avontuurlijke karakter, maken dat de ontwikkelaars van de Outwell slaapzak precies weten waar ze mee bezig zijn. Om welke functionaliteiten kampeerders zitten te springen en dit alles in een draagbaar functioneel pakket te verpakken.

Verschillende Outwell slaapzak modellen

Outwell slaapzakken worden in verschillende modellen gemaakt. Geschikt voor verschillende situaties, zo is er altijd wel een model wat uw voorkeur geniet. Slaapt u liever onder een dekenmodel, zijn deze beschikbaar met dezelfde weersbestendige kwaliteiten als bijvoorbeeld het mummy model. Zo kunt u slapen in een model waar u zich comfortabel in voelt. Gaat u regelmatig met uw partner op pad? Dan biedt de 2 persoons slaapzak wellicht uitkomst. U kunt gezellig knus tegen elkaar kruipen in deze fantastische Outwell slaapzak. Ook verkrijgbaar voor koude klimaten tot -10 graden Celsius. Blijkt dit niet genoeg te zijn, kun je altijd elkaars lichaamswarmte gebruiken om op temperatuur te blijven.

 • Mummymodel
 • Dekenmodel
 • Kindermodel
 • 2 Persoons slaapzak

De functionaliteiten

Outwell slaapzakken zijn gevuld met een hoogwaardige Isofill vulling. Samen met de polyester voering maakt dit de Outwell slaapzak zeer comfortabel en lichtgewicht. Let bij de aanschaf goed op de volgende zaken. De temperatuur waarin u de slaapzak gaat gebruiken, de lengte van de slaapzak en de soort expeditie die u gaat ondernemen. Bij de Outwell slaapzak is aangegeven in welk seizoen deze het beste tot zijn recht komt, samen met een indicatie van de optimale gebruikstemperaturen. Vallen deze buiten het klimaat waar u (regelmatig) heen reist, is het verstandiger om een model te kiezen die excelleert in deze omstandigheden. Zo behoud u een goede nachtrust, ook op vakantie.