Winter slaapzak

Winter slaapzak

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Winter slaapzak

Gaat u op avontuur in de winter? En bent u op zoek naar een slaapzak voor de winter. Bekijk dan al onze Winter Slaapzakken op Slaapzakken.nl! Shop jouw warme slaapzak hier!

Ben jij een echte bikkel en is een spa of hotel niets voor jou? Ga er dan lekker op uit in de winter met onze winterslaapzak! Onze winter slaapzakken zijn uiteraard erg geschikt voor gebruik tijdens de koude winternachten, neem een kijkje bij ons winterslaapzak 110, in deze slaapzak voelt het net of u in uw eigen bed ligt!

Slaapzak winter

Gaat u heerlijk kamperen in de winter? Bereidt u dan wel voor op de winterse temperaturen met onze slaapzak winter. Bij onze winterslaapzakken staan verschillende comforttemperaturen, dit is de temperatuur waarbij de slaapzak uw warm kan houden. Maar geen zorgen onze winter slaapzakken zijn geschikt voor nachttemperaturen tot wel lager dan -10 °C.

Donzen slaapzak of synthetische slaapzak?

Zowel de donzen slaapzakken als de synthetische slaapzakken hebben beide hun voor- en nadelen.

Donzen slaapzakken zijn over het algemeen lichter dan synthetische slaapzakken en hierdoor neemt het pakvolume van de slaapzak ook af. Dit maakt donzen slaapzakken gemakkelijker om mee te nemen tijdens jouw avontuur. Echter biedt de voering van dons pas zijn isolerende kracht als het droog is. Als dons nat is, neemt het vermogen om warmte te isoleren aanzienlijk af.

Synthetische slaapzakken zijn vaak zwaarder dan donzen slaapzakken. Echter hebben synthetische slaapzakken wel het voordeel dat ze sneller drogen dan de donzen slaapzakken. Dit maakt synthetische slaapzakken de betere keus als u op avontuur gaat in natte en vochtige streken.

Het is daarom belangrijk om voor u aankoop van een slaapzak na tegaan in welke omgevingstemperatuur u terecht gaat komen. Op basis hiervan kunt u dan keuzes gaan maken voor een donzen slaapzak of een synthetische slaapzak.

Winterslaapzak 110

Wil jij buiten in de natuur ook gewoon bewegen in jouw winterslaapzak alsof u thuis in uw eigen bed ligt? Kijk dan naar onze winterslaapzak 110. Deze winter slaapzak 110 zijn extra breed, zodat jij vrij kunt bewegen in uw slaap. Neem een kijkje naar al onze winterslaapzak 110!

Bestel uw winterslaapzak

Een slaapzak die u warm houdt, is natuurlijk de belangrijkste eigenschap van een slaapzak, maar u heeft ook de keuze voor een slaapzak van lichtgewicht. Zo is de slaapzak eenvoudig mee te nemen in uw rugzak of tas. Heel erg makkelijk als u gaat backpacken of gewoon op reis gaat. U kunt bij ons ook terecht voor slaapzakken van andere seizoenen zoals zomerslaapzakken en 4 seizoenen slaapzakken. Eenvoudig uw warme slaapzakken bestellen doet u bij Slaapzakken.nl!

Winter slaapzak levering

Wij van Slaapzakken.nl leveren de warme slaapzak in 3 tot 5 dagen bij jou thuis. De verzending zal gratis zijn als de bestelwaarde €99,- of meer bedraagt.

Ook bent u welkom in onze enorme showroom van 20.000m2. Hier kunt u de warme slaapzakken eerst bekijken voordat u het aanschaft. Uiteraard kunt u hier ook andere slaapzakken (bijvoorbeeld kinderslaapzakken), slaapmatten en kampeerspullen bekijken. Wij helpen u graag bij al uw vragen en onduidelijkheden.